Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 18:21

Χωρίς αποτέλεσμα η συνάντηση της Δημάρχου Βοϊου με τον υφ. Οικονομικών για την ΔΟΥ Νεάπολης

orfanidoyΤην έντονη αντίδραση της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών του Βοΐου μετέφερε σήμερα στον Υφυπουργό Οικονομικών Γιώργο Μαυραγάνη, η mayraganisΔήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου,...

σχετικά με την απόφαση της κυβέρνησης να προχωρήσει στο κλείσιμο και της ΔΟΥ Νεάπολης.
Η Δήμαρχος έκανε γνωστό στον Υπουργό Οικονομικών πως οι δεσμεύσεις της κυβέρνησης για εξασφάλιση της εξυπηρέτησης των πολιτών χωρίς να είναι υποχρεωμένοι να μετακινηθούν στην Κοζάνη, δεν έχουν εξασφαλιστεί, δημιουργώντας έτσι τεράστια προβλήματα σε χιλιάδες κατοίκους του Βοΐου.
Ο κ. Μαυραγάνης υποστήριξε πως θα εξεταστούν όλες οι λεπτομέρειες που έχουν να κάνουν με τις υπηρεσίες που παρείχε η ΔΟΥ, σημειώνοντας πως θα επανεξεταστεί ο τρόπος που θα εξυπηρετούνται οι πολίτες οι οποίοι είναι αδύνατον να μεταβαίνουν συνεχώς στο κέντρο του Νομού.
Παράλληλα σε δηλώσεις της η Δήμαρχος Βοΐου, που συνοδευόταν από τον Πρόεδρο του Δ.Σ., Χρήστο Μακρή και τον Αντιδήμαρχο, Θεόκλητο Γιώτη, διαμήνυσε πως οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν όπως έχει αποφασίσει το Δημοτικό Συμβούλιο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012 18:27