Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 15:12

Δήμος Σερβίων – Βελβεντού: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα»

dhmos_serbiwnΤο Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ/ΓΣΕΕ), στα πλαίσια της υλοποίησης του εγκεκριμένου προγράμματος «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα», το οποίο...

συγχρηματοδοτείται από το ΕΚΤ (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο), υλοποιεί στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας την πράξη: «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας - Περιφερειακή Ενότητα (Νομός) Κοζάνης» ή «Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας».

Στην υλοποίηση του προγράμματος συμμετέχει το ΙΝΕ ΓΣΕΕ ως δικαιούχος και ο ΔΗΜΟΣ ΣΕΡΒΙΩΝ – ΒΕΛΒΕΝΤΟΥ με την ιδιότητα του συμπράττοντα φορέα, ζητώντας την κάλυψη 65 θέσεων εργασίας.

Η επιλογή των ατόμων που προσλήφθησαν έγινε από τον δικαιούχο φορέα (ΙΝΕ ΓΣΕΕ) και από το Υπουργείο Εργασίας με αντικειμενικά κριτήρια (μοριοδότηση) και βάσει ελέγχου νομιμότητας του Α.Σ.Ε.Π.

Το εν λόγω πρόγραμμα χρηματοδοτείται από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού», ενώ οι ασφαλιστικές εισφορές (εργοδότη και εργαζόμενου) των μισθωτών, στο σύνολό τους, καλύπτονται από ειδικό Πρόγραμμα Απασχόλησης του ΟΑΕΔ.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 01 Οκτωβρίου 2012 15:14