Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 14:17

Στο Κέντρο Υγείας Σερβίων η Κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου

DSC_2478Στο Κέντρο Υγείας Σερβίων βρίσκεται από το πρωί της Τρίτης η Κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου όπου εξειδικευμένοι γιατροί και έμπειρο νοσηλευτικό προσωπικό πραγματοποιούν δωρεάν κλινικό και μαστογραφικό έλεγχο σε γυναίκες της ευρύτερης περιοχής.

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» Νομού Θεσσαλονίκης ενταγμένη στο πρόγραμμα «Προσυμπτωματικός Προληπτικός Ελέγχος» η οποία υλοποιείται σε συνεργασία με το Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Πτολεμαϊδας το Μαμάτσειο Νοσοκομείο Κοζάνης και το Θεαγένειο Αντικαρκινικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης και υποστηρίζεται στα Σέρβια από τον Δήμο Σερβίων – Βελβεντού και το Κέντρο Υγείας Σερβίων.

Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό της Κινητής Μονάδας υποδέχθηκαν ο Δήμαρχος Σερβίων – Βελβεντού κ. Βασίλης Κωνσταντόπουλος, η Διοικήτρια Ενιαίας Διοίκησης Μαμάτσειου-Μποδοσάκειου Νοσοκομείων κα. Αναστασία Μπούρτσου και ο Διευθυντής του Κέντρου Υγείας Σερβίων κ. Αλέξανδρος Λαϊόπουλος

Η Κινητή Μονάδα του Α.Ν.Θ. Θεαγενείου θα παραμείνει στο Κέντρο Υγείας Σερβίων και την Τετάρτη 3 Οκτωβρίου ενώ στις παράλληλες δράσεις είναι ενταγμένη η ομιλία το βράδυ της Τρίτης (8μ.μ.) στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στα Σέρβια από τον Χειρούργο-Γυναικολόγο κ. Κλέαρχο Δεσίρη με θέμα «Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη και Αντιμετώπιση».

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 02 Οκτωβρίου 2012 14:21