Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 21:39

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής από την Δημοτική Αστυνομία και τον Δήμο Κοζάνης

kjghkat45Τα παιδιά και το διδακτικό προσωπικό του Δημοτικού Σχολείου και Νηπιαγωγείου Καρυδίτσας συμμετείχαν χτες Δευτέρα 22/10/12 σε εκπαιδευτικό πρόγραμμα κυκλοφοριακής αγωγής. Το πρόγραμμα εκπονείται τα τελευταία χρόνια από το Δήμο Κοζάνης και ειδικότερα από αστυνομικούς της Δημοτικής Αστυνομίας, μέσα στα...

γενικότερα πλαίσια ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των παιδιών του Δημοτικού Σχολείου σε θέματα οδικής ασφάλειας.

Τα παιδιά ως πεζοί αλλά και ως οδηγοί ποδηλάτων , οφείλουν να συμμορφώνονται με τους κανόνες του οδικού κώδικα κυκλοφορίας, ούτως ώστε να καλλιεργήσουν μια σωστή οδική συμπεριφορά , η οποία θα τους βοηθήσει αργότερα και ως ενήλικες. Θεωρούμε πως τέτοιου είδους προγράμματα , όπως και άλλης ευρύτερης θεματολογίας π.χ. περιβαλλοντική εκπαίδευση, αγωγή υγείας , πολιτιστικά θέματα κλπ, είναι 2324ksdgdjαπαραίτητο να θεμελιώνονται σε αυτή την ηλικία , για να διαμορφώσουμε ενεργούς πολίτες με υπευθυνότητα , συνείδηση και συμμετοχή.

Θα ακολουθήσει την άνοιξη επίσκεψη στο πάρκο κυκλοφοριακής αγωγής στην περιοχή ΖΕΠ , όπου τα παιδιά θα εξασκηθούν βιωματικά σε ό,τι έμαθαν για τη σωστή τήρηση των κανόνων κυκλοφορίας. Ευχαριστούμε το Δήμο και τους αστυνομικούς της Δημοτικής Αστυνομίας Κοζάνης για την ενεργό συμμετοχή τους στο πρόγραμμα και ευελπιστούμε και σε άλλα παρόμοια προγράμματα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2012 21:43