Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 19:22

Mε τα άλογα υποδέχθηκαν τον Οικουμενικό Πατριάρχη στην Σιάτιστα

bartholomaios_siatistaΕκατοντάδες πιστοί από όλο το Βόιο και όχι μόνο, υποδέχθηκαν σήμερα το απόγευμα (και με μεγάλη καθυστέρηση δύο ωρών, από το αρχικό πρόγραμμα), τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο στην πρώτη του και ιστορική..

επίσκεψη στη Μητρόπολη Σισανίου και Σιατίστης.

 

Τον Προκαθήμενο της Ορθοδοξίας υποδέχθηκαν ο μητροπολίτης Παύλος και η δήμαρχος Βοϊου Παναγιώτα Ορφανίδου, καθώς και ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Γιώργος Δακής. Παρόντες ήταν επίσης ο αντιπεριφερειάρχης Κοζάνης Γιάννης Σόκουτης, περιφερειακοί, δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι. Στο χώρο του δημαρχείου Βοϊου, ο Οικουμενικός Πατριάρχης έφτασε συνοδεία δεκάδων καβαλάρηδων σε μια όμορφη εικόνα! Ακολούθησε η προσφώνηση από την Παναγιώτα Ορφανίδου και την απάντηση του Παναγιωτάτου, ενώ αναμένεται να ακολουθήσει η πορεία προς τον ιερό ναό του Αγίου Δημητρίου όπου θα τελεστεί Μέγας Εσπερινός. Στον Πατριάρχη θα δοθεί συμβολικά από τον Δήμο το κλειδί της πόλης (αρχοντικού του 18ου αιώνα της περιοχής), ενώ πρόκειται να ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

πηγη:kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 25 Οκτωβρίου 2012 19:30