Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 20:01

Ο Παναγιώτης Πλακεντάς με δηλωσή του αδειάζει την Ραχήλ Μακρή

plakentasΑναγκάζομαι δημόσια και για δεύτερη φορά να σχολιάσω δήλωση-δελτίο τύπου κοινοβουλευτικού στελέχους του κινήματος «ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ» makriraxilστο οποίο έχω την τιμή να ανήκω.
Η Βουλευτής Π.Ε. Κοζάνης Ραχήλ Μακρή με ανακοίνωσή της ...

καταγγέλει μεταξύ πολλών τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργο Δακή για τη συμμετοχή του, στο 17ο Συνέδριο του ΙΕΝΕ (Ινστιτούτο Ενέργειας Νοτιοανατολικής Ευρώπης)

Επειδή:
Α. η συμμετοχή σε ένα συνέδριο και η κατάθεση εισήγησης δεν μπορεί να ποινικοποιείται από κανένα, ειδικά όταν το συνέδριο αυτό είναι το 17ο και η Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας έχει συμμετάσχει στα τουλάχιστον προηγούμενα πέντε (και με τη μορφή της Ν.Α. Κοζάνης)
Β. ο αποκλεισμός από ένα συνέδριο δε σημαίνει υποχρεωτικά, ότι πρέπει να καταγγέλεις κι όλους τους υπόλοιπους που συμμετέχουν σ΄αυτό
Γ. ως ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΈΛΛΗΝΕΣ είμαστε περήφανοι για τον αγώνα που δίνουμε να μην ξεπουληθεί η χώρα και ο φυσικός της πλούτος, αλλά ταυτόχρονα είμαστε περισσότερο περήφανοι για το δικαίωμα ελεύθερης έκφρασης ιδεών, προτάσεων, αποφάσεων.

Είναι λάθος της κυρίας Μακρή να στοχοποιεί θεσμικούς παράγοντες χωρίς καν να γνωρίζει την εισήγησή τους και αυτά που θα πουν σε ένα συνέδριο.

Παναγιώτης Πλακεντάς
Συντονιστής ΠΕ Κοζάνης
Ανεξάρτητων Ελλήνων
Πρόεδρος Π.Σ. Δυτικής Μακεδονίας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 30 Οκτωβρίου 2012 20:08