Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 07:09

Δωρεάν προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες. Μια πρωτοβουλία απο την ΑΡΣΙΣ και τους φοιτητές του παν/μίου Δυτικής Μακεδονίας

arsisΔωρεάν προετοιμασία μαθητών για τις πανελλήνιες εξετάσειςfoitites_mauhma
Η εθελοντική κίνηση «OpenCourse» με σύμμαχο την ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης προσφέρει και φέτος δωρεάν προετοιμασία σε μαθητές της Γ΄ Λυκείου και των τριών κατευθύνσεων, με σκοπό την επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις και καλεί τους υποψηφίους σε..

εγγραφές, κατά το διάστημα 05 έως 20 Νοεμβρίου.
Για δεύτερη συνεχή χρονιά, οι φοιτητικοί σύλλογοι των Πολυτεχνικών Σχολών του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, πιστεύοντας πως το πανεπιστήμιο ως ελεύθερος χώρος έκφρασης και μετάδοσης γνώσης και αναπόσπαστο κομμάτι μιας υγιούς κοινωνίας οφείλει να αφουγκράζεται την ανάγκη των μαθητών για μια ευκαιρία στην ανώτατη εκπαίδευση, στηρίζουν τις οικογένειες της Κοζάνης και τα όνειρα των μαθητών της Γ' Λυκείου.
Οι υποψήφιοι που επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή στο «OpenCourse», οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι θέλουν να στηρίξουν εθελοντικά τη λειτουργία του και ο κάθε πολίτης ο οποίος ενδιαφέρεται να ενημερωθεί περαιτέρω και να συνδράμει στην προσπάθεια, μπορούν να επικοινωνούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., στη σελίδα: www.facebook.com/opencourse, ή στα γραφεία της ΑΡΣΙΣ-Κοζάνης, Αμύντα 4 και στο τηλέφωνο: 2461049799.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 06 Νοεμβρίου 2012 07:15