Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 16:05

Ο ΣΥΡΙΖΑ για την διαθεσιμότητα των υπαλλήλων αορίστου χρόνου

syrizaneoΜε την ψήφιση και του τρίτου μνημονίου και του μεσοπρόθεσμου η τρικομματική κυβέρνηση, στέλνει στον Καιάδα, όπως ολόκληρη την κοινωνία και τα Τ.Α ξεκινώντας απ' τους υπαλλήλους της που τους οδηγεί σε απόλυση.
Αρχίζοντας απ τους εργαζόμενους...

ΙΔΑΧ ξέρουμε πολύ καλά ότι έρχεται ακόμα μεγαλύτερο κύμα απολύσεων, με απώτερο στόχο την πλήρη διάλυση και στη συνεχεία πλήρη ιδιωτικοποίηση σχεδόν όλων των ανταποδοτικών υπηρεσιών των Ο. Τ. Α.

Στο όνομα της αναδιάρθρωσης του πελατειακού κράτους που αυτοί δημιούργησαν, έρχονται τώρα με τον πιο ανάλγητο τρόπο να το διαλύσουν τελείως.

Αυτή η πολιτική δεν θα περάσει και η πάλη του λαού θα την ανατρέψει.

Αντί να αναδιατάξουνε παραγωγικά τον Δημόσιο τομέα που είναι κάτω απ τον ευρωπαϊκό μέσο όρο προχωρούν στην πλήρη διάλυση του προσπαθώντας να κρύψουν ανομίες του δικού τους κυβερνητικού παρελθόντος που χρεοκόπησε μια ολόκληρη κοινωνία.

Καλούμε τους εργαζόμενους σε Περιφέρεια και Δήμους της Κοζάνης να αντιδράσουν σ' όλο αυτό το σκηνικό τρόμου που έστησε στην κοινωνία και στην Τ. Α, η τρικομματική κυβέρνηση της υποτέλειας.

Καμιά απόλυση

Όχι άλλος κόσμος στην ανεργία

Να προστατεύσουμε όλοι μαζί ότι απόμεινε απ' την Τ. Α

Να μην περάσει ο κοινωνικός αυτοματισμός

ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 16:09