Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 16:38

Σύσκεψη για τη στήριξη ευπαθών κοινωνικών ομάδων στην Π.Ε. Κοζάνης (βίντεο)

DSC09267Σύσκεψη με θέμα την στήριξη των ευπαθών κοινωνικών ομάδων και αναξιοπαθούντων συνανθρώπων μας πραγματοποιήθηκε στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης υπό την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Σόκουτη.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι των Ιερών Μητροπόλεων Σερβίων και Κοζάνης, Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, Σισανίου και Σιατίστης, καθώς και οι Διευθύντριες Κοινωνικής Μέριμνας κα Κισκίνη και Υγείας κα Κοντοτάσιου.

Κατά τη διάρκεια της σύσκεψης έγινε ανταλλαγή απόψεων και διατυπώθηκαν προτάσεις για συντονισμό ενεργειών και δράσεων με σκοπό τη δημιουργία δικτύου παροχής υποστήριξης σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες με τρόφιμα, ρουχισμό, σόμπες, πετρέλαιο, ξύλα και άλλα είδη πρώτης ανάγκης.

Όπως τόνισε ο κ. Σόκουτης κατά τη διάρκεια της σύσκεψης, «η εκκλησία γνωρίζει καλύτερα από όλους τις ανάγκες που υπάρχουν, γι' αυτό και οι όποιες δράσεις θα γίνουν μέσα από τις δομές των μητροπόλεων (κοινωνικά παντοπωλεία, συσσίτια) καθώς και από τις υπηρεσίες Δημόσιας υγείας και Κοινωνικής μέριμνας της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης».

Όλοι οι μετέχοντες εξέφρασαν τη βούληση για περαιτέρω ενεργοποίηση στον κοινωνικό τομέα και συμφώνησαν η συνεργασία και οι δράσεις αυτές να μην έχουν ευκαιριακό χαρακτήρα, αλλά να είναι σε μονιμότερη βάση και όσο διαρκεί η δύσκολη οικονομική συγκυρία.

Δείτε το βίντεο

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 19 Νοεμβρίου 2012 16:43