Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 08:58

Η ΜΚΟ Κοινωνία των Πολιτών Βελβεντού καταδικάζει τους βανδαλισμούς

Velventou-300x285Η «Κοινωνία Των Πολιτών Του Βελβεντού» και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα των πολιτών του Βελβεντού δίνουμε εδώ και δύο χρόνια με συνέπεια πολιτικό αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού. Έντιμο αγώνα με αποδέκτη την ελληνική πολιτεία. Χωρίς ενέργειες που να αντίκειται στα ιδεώδη και στους δημοκρατικούς μας θεσμούς.

Και παράλληλα σ' αυτό το διάστημα, προσπαθούμε, με επισημάνσεις μας προς τη δημοτική αρχή του καλλικρατικού Δήμου Σερβίων – Βελβεντού και με δικές μας εθελοντικές δράσεις, να διατηρήσουμε στο μέτρο του δυνατού τις υπηρεσίες ποιότητας ζωής των συνδημοτών μας, τις οποίες είχαμε όταν λειτουργούσε ο Δήμος Βελβεντού.

Αυτόν τον αγώνα θα συνεχίσουμε αταλάντευτα και αδιαπραγμάτευτα μέχρι την επανασύσταση του Δήμου μας. Ενέργειες και πράξεις που αντίκεινται στον έντιμο αγώνα μας – απ' όπου κι αν προέρχονται – είναι αυτονόητο ότι δεν μας εκφράζουν.

Καταδικάζουμε λοιπόν απερίφραστα και με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο τον πρόσφατο βανδαλισμό στον τάφο του πρόωρα αδικοχαμένου συμπολίτη μας Γιώργου Π. Σιώμου, όπως τον πληροφορηθήκαμε από δημοσιεύσεις σε μερίδα του ηλεκτρονικού τύπου. Είναι αδιανόητο, πέρα από κάθε ηθική και δεν μπορεί να εκφράζει καμία ανθρώπινη κοινωνία.

Για να αποδοθεί δικαιοσύνη ζητάμε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να προχωρήσουν άμεσα στη διερεύνηση του θέματος και να καταλογιστούν οι ευθύνες σ' όποιον ή όποιους το έπραξαν.

Το Δ.Σ της «Κοινωνίας Των Πολιτών Του Βελβεντού» και η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την επανασύσταση του Δήμου Βελβεντού

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 09:01