Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 13:13

Δώρισε το πετρέλαιο της χρονιάς στο σχολείο που φοίτησε

PETRELAIO_8ERMANSHΟι ανάγκες για την ετήσια θέρμανση στο σχολικό συγκρότημα είναι περίπου 25.000 ευρώ
Πετρέλαιο για το γυμνάσιο όπου πέρασε τρία από τα καλύτερα σχολικά του χρόνια,

αγόρασε επιχειρηματίας από την Ξάνθη, ώστε να αντιμετωπιστεί η σημερινή δύσκολη κατάσταση.

Ο Κ. Α. έδωσε χρήματα στον διευθυντή του 2ου Γυμνασίου Ξάνθης, για να αγοράσει πετρέλαιο για τις ανάγκες του σχολείου, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει βοηθήσει οικονομικά και οικογένειες παιδιών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

«Είναι λάθος να πιστεύουμε ότι το κράτος μας χρωστάει. Εγώ φοίτησα σε δημόσιο γυμνάσιο, πέρασα ωραία χρόνια, οι δάσκαλοι μου έμαθαν πολλά χρήσιμα πράγματα και νομίζω ότι τους χρωστάω. Θέλω να το ανταποδώσω με τις μικρές μου δυνάμεις», λέει ο Κ. Α. στο «Εθνος». Το 2ο Γυμνάσιο Ξάνθης με 350 μαθητές συστεγάζεται με το 3ο γυμνάσιο, που έχει 320 μαθητές και οι ανάγκες των δύο σχολείων για πετρέλαιο είναι περίπου 25.000 ευρώ τον χρόνο.

«Ηταν μια συγκινητική χειρονομία, που ευχόμαστε να βρει μιμητές, γιατί τα σχολεία έχουν μεγάλες ανάγκες που δεν καλύπτονται πια από τους προϋπολογισμούς που έχουν», δήλωσε ο διευθυντής του σχολείου, Π. Νταουτίδης.

Ο 40χρονος επιχειρηματίας κατάγεται από τον Παλαιό Ζυγό Ξάνθης και φοίτησε στο 2ο Γυμνάσιο, ενώ στη συνέχεια μετανάστευσε με τους γονείς του στη Γερμανία. Σπούδασε μηχανικός παραγωγής στο Πολυτεχνείο Κρήτης, και σήμερα είναι διευθυντής σε τεχνική εταιρεία στην Πτολεμαΐδα και διευθύνων σύμβουλος σε εταιρεία στην Ξάνθη. Πληροφορίες μάλιστα -τις οποίες ούτε επιβεβαιώνει, ούτε διαψεύσει- λένε ότι έχει δώσει χρήματα για την αγορά πετρελαίου και σε σχολείο της περιοχής όπου μένει και εργάζεται.

πηγη: ethnos.gr

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 20 Νοεμβρίου 2012 13:16