Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 14:21

Η μάγισσα ''Κακίστρω'' στην πλατεία της Κοζάνης

arsis_kakistroΟ στόχος επιτεύχθηκε...η μάγισσα Κακίστρω, αφού είδε το μεγάλο ζήλο των παιδιών στην κατασκευή γλυκών και χριστουγεννιάτικων στολιδιών, αφού είδε τις όμορφες ζωγραφιές τους και τις ζεστές καρδιές τους...

αποφάσισε, από εκεί ψηλά, από το ρολόι της πόλης να ελευθερώσει τις φωνές τους, ώστε να ψάλλουν τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα.
Βέβαια, τίποτα από όλα αυτά δεν θα είχε συμβεί αν δεν είχαν μαζευτεί τόσα παιδιά και τόσοι «μεγάλοι» την Κυριακή το πρωί στην πλατεία, αν οι γυναίκες της Λευκοπηγής δεν τραγουδούσαν παραδοσιακά κάλαντα, αν το βιβλιοπωλείο του Δημήτρη Αθανασιάδη, δεν μας έφερνε τα υλικά της εκδήλωσης, αν τα ζαχαροπλαστεία: ΑΜΟΡΙΝΟ, DOLCINI, ELITE, ZOOMSERIE και ΡΩΞΑΝΗ δεν μας προσέφεραν τα γλυκά τους, αν το Συνδικάτο Εργαζομένων στην Ενέργεια «Εργατική Αλληλεγγύη» δεν μας παραχωρούσε τη μικροφωνική εγκατάσταση, αν το Ερμιόνιο και το Bo café δεν κουβάλαγαν τα τραπέζια τους και αν ο Δήμος Κοζάνης δεν μας παραχωρούσε το χώρο της κεντρικής πλατείας.
Χάρη σ' όλους αυτούς η κεντρική πλατεία της Κοζάνης γέμισε με χαρούμενες παιδικές φωνές, οι οποίες αποτελούν και την παρακαταθήκη για ένα καλύτερο αύριο με περισσότερη αγάπη, αποδοχή και αλληλεγγύη.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου 2012 14:24