Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 09:06

Παράταση για 'εως 8 Ιανουαρίου για τα τέλη κυκλοφορίας

telh_kykloforiasΣε μικρή παράταση της προθεσμίας πληρωμής των τελών κυκλοφορίας 2013 που λήγει κανονικά σήμερα Δευτέρα προσανατολίζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, το υπουργείο Οικονομικών.


Όπως δήλωσε στον Σκάι ο γενικός γραμματέας Πληροφοριακών Συστημάτων, Χάρης Θεοχάρης, η παράταση που θα ανακοινωθεί αναμένεται να είναι επταήμερη.

Εντούτοις, όπως ξεκαθάρισε στο Mega o κ. Θεοχάρης, δεν πρόκειται να υπάρξει παράταση για την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας.

Από το επόμενο έτος θα εξετασθεί το ενδεχόμενο να αλλάξει η πάγια προθεσμία ημερομηνίας καταβολής των τελών, ώστε αντί να είναι στο τέλος κάθε έτους, να μετατεθεί για την πρώτη εβδομάδα του Ιανουαρίου, ώστε να αποφεύγονται οι ουρές.

Στη διάρκεια των τελευταίων ημερών σημειώθηκαν μεγάλες ουρές στα ταμεία των τραπεζών για την εξόφληση των τελών κυκλοφορίας. Εξάλλου, ο συνολικός αριθμός των πινακίδων κυκλοφορίας που θα αποσυρθούν αναμένεται να προσεγγίσει τις 100.000.

Υπενθυμίζεται ότι φέτος η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων του υπουργείου Οικονομικών δεν αποστέλλει ειδοποιητήρια πληρωμής των τελών κυκλοφορίας. Οι φορολογούμενοι μπορούν να εκτυπώνουν τα ειδοποιητήρια από την ιστοσελίδα της www.gsis.gr και στη συνέχεια να τα εξοφλούν στις τράπεζες ή στα ΕΛΤΑ.

Newsroom ΔΟΛ, με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 31 Δεκεμβρίου 2012 12:37