Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 14:03

Με απόλυτα επιτυχία στέφθηκε ο χορός του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης

orfanidoyΜήνυμα ενότητας και ομόνοιας για να βγει το Βόιο από την κρίση, έστειλε η Δήμαρχος Παναγιώτα Ορφανίδου

Μήνυμα ενότητας και ομόνοιας σε όλους τους Βοϊώτες, έστειλε η Δήμαρχος Βοΐου Παναγιώτα Ορφανίδου, από τον ετήσιο χορό του Συλλόγου Βοιωτών Κοζάνης «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ» που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο σε κοσμικό κέντρο της πόλης.

Η Δήμαρχος αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους τους απανταχού Βοϊώτες, που κατέκλυσαν το χώρο της εκδήλωσης, σημείωσε πως «όλους μας ενώνει η αγάπη για το Βόιο» και κάλεσε τους συμπολίτες της να ατενίσουν με αισιοδοξία, πίστη και ελπίδα το μέλλον προκειμένου να «βγάλουμε όλοι μαζί το Βόιο από την κρίση», όπως χαρακτηριστικά είπε.

Παράλληλα έκανε αναφορά στη «συνείδηση Βοΐου» που πρέπει να διακατέχει όλους τους Βοϊώτες, τονίζονταυπογραμμίζοντας πως αυτό το έχει κάνει πράξη εδώ και πολλά χρόνια ο σύλλογος «Η ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ».

Ο χορός του Συλλόγου Βοϊωτών Κοζάνης σημείωσε για άλλη μια χρονιά μεγάλη επιτυχία, ενώ την παράσταση έκλεψαν τα χορευτικά τμήματα με τους παραδοσιακούς χορούς που παρουσίασαν.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 21 Ιανουαρίου 2013 14:05