Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 12:54

Πρώτη συνεδρίαση του άτυπου τοπικού οργάνου σχεδιασμού για στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Κοζάνης

DSC_6953Συνεδρίασε για πρώτη φορά τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου το άτυπο συντονιστικό όργανο σχεδιασμού για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, υπό την Προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης κ. Γιάννη Σόκουτη.

Στο συντονιστικό αυτό όργανο για τη στήριξη της επιχειρηματικότητας συμμετέχουν εκπρόσωποι του Δήμου Κοζάνης, του Δήμου Εορδαίας, του Δήμου Βοΐου, του Δήμου Σερβίων - Βελβεντού, του Επιμελητηρίου Κοζάνης, του Εμπορικού Συλλόγου Κοζάνης, του Εμπορικού Συλλόγου Πτολεμαΐδας, της Ομοσπονδίας Επαγγελματοβιοτεχνών Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. - ΑΝΚΟ και της Συνεταιριστικής Τράπεζας Δυτ. Μακεδονίας.

DSC_6951Στόχος του συντονιστικού οργάνου είναι η ενίσχυση της συνέργειας της Τοπικής Αυτοδιοίκησης Α΄ και Β' βαθμού με τους εκπροσώπους της επιχειρηματικότητας και η ανάδειξη ζητημάτων, που θα μπορούσαν να στηριχθούν από την αυτοδιοίκηση, προς όφελος της παραγωγής και του εμπορίου, με σκοπό τη διατήρηση ή τη δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και απώτερο στόχο την κοινωνική συνοχή.

Το συντονιστικό αυτό όργανο μπορεί να λειτουργήσει αποτελεσματικά, τόσο για θεσμικά όσο και για παραγωγικά ζητήματα, με μία δημιουργική συνεργασία, μέσω περιοδικών συναντήσεων με αναφορά κάθε δίμηνο.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 22 Ιανουαρίου 2013 12:57