Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 17:40

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ ζητά απο τον Ν, Φωτόπουλο να περάσει απο πειθαρχικό όσους απο το ΔΣ της ΓΕΝΟΠ δεν απήργησαν στις τελευταίες κινητοποιήσεις

adamidisΜε επιστολή του προς τον πρόεδρο της ΓΕΝΟΠ, ο πρόεδρος του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ Γιώργος Αδαμίδης απειλεί με πειθαρχικό τα στελέχη της Ομοσπονδίας που ενώ ψήφισαν τις τελευταίες απεργίες δεν απήργησαν.

 

Θέμα: Παραπομπή στο άρθρο 71 (πειθαρχικό συμβούλιο της ομοσπονδίας) συνδικαλιστικών στελεχών του ΔΣ της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ-ΚΗΕ.
Συνάδελφε πρόεδρε
Στην πρόσφατη απεργία διαρκείας που προκήρυξε η ΓΕΝΟΠ, μετά από απόφαση του Δ.Σ. και ξεκίνησε την Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2012, ενώ είναι άγνωστο τελικά ποτέ έληξε, αφού δεν υπήρξε ποτέ απόφαση οργάνου για την αναστολή της, αλλά σιωπηρά, αφού προηγουμένως είχε απαξιωθεί από τους εργαζόμενους (γιατί άραγε;), έληξε την Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2012, υπήρξαν ¨συνδικαλιστικά στελέχη ¨ που ενώ ψήφισαν υπέρ των κινητοποιήσεων ΔΕΝ ΑΠΗΡΓΗΣΑΝ!!!!
Συνάδελφε πρόεδρε
Ως πρόεδρος του Σωματείου Παραγωγής Ηλεκτρικής Ενέργειας ΔΕΗ ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ, που έχω την τιμή να εκπροσωπώ χιλιάδες εργαζόμενους στη ΔΕΗ ΑΕ και σεβόμενος την ιστορία του συνδικαλιστικού κινήματος, σε καλώ να αναλάβεις άμεσα την πρωτοβουλία, ενεργώντας για τα αυτονόητα. Σε διαφορετική περίπτωση θα έχεις ακαριαία την ευθύνη και την συνενοχή για την πρακτική αυτών των ¨συνδικαλιστικών στελεχών¨.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 25 Ιανουαρίου 2013 17:52