Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 14:28

Ο Γ. Σόκουτης στο Veto: «Οι τοπικές ηγεσίες έχουν πάρει τα μηνύματα και τώρα ξέρουν τι πρέπει να κάνουν»

sokouths12Σχεδιασμός – Συντονισμός – Συνεργασία οι στόχοι για την στήριξη της επιχειρηματικότητας

Για την στήριξη της επιχειρηματικότητας και την ανάταση σε όλους τους τομείς της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης μίλησε στο Veto 91.0 fm και στην εκπομπή του Σπύρου Κουταβά ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Σόκουτης. Με αφορμή την πρώτη συνεδρίαση του άτυπου τοπικού οργάνου σχεδιασμού για στήριξη της επιχειρηματικότητας στην Π.Ε. Κοζάνης ο κ. Σόκουτης χαρακτήρισε την πρωτοβουλία αυτή ως...

«δεξαμενή σκέψης» και τόνισε πως «ο στόχος είναι να διαμορφωθούν οι προτάσεις και το πλαίσιο το οποίο θα δώσει την δυνατότητα να προσελκύσουμε ιδιωτικές προτάσεις ανάπτυξης».

Στην συνέχεια ο κ. Σόκουτης αναφέρθηκε και στην καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των κονδυλίων και των διεκδικήσιμων πόρων για την καταπολέμηση της ανεργίας και την ανάπτυξη της περιοχής.

Για το ενδεχόμενο να διεξαχθούν οι Περιφερειακές και Δημοτικές εκλογές το 2015 ο κ. Σόκουτης τόνισε πως το θεωρεί εξαιρετικά απίθανο και σκιαγράφησε τις προτεραιότητες της Π.Ε Κοζάνης μέχρι την διεξαγωγή των εκλογών βάζοντας τέσσερις στόχους: Η ενεργειακή καρδιά της χώρας να μείνει στην Π.Ε Κοζάνης, την διασφάλιση του Πανεπιστημίου Δυτ. Μακεδονίας, την εισροή κονδυλίων, κυρίως της ιδιωτικής πρωτοβουλίας, για την δημιουργία νέων θέσεων εργασίας και την στήριξη του πρωτογενούς τομέα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 14:32