Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 15:02

Σπάρτακος: Αναθεώρηση της απόφασης για οργανωτική δομή του ΤΑΥΤΕΚΩ

spartakosΕπιστολή προς τον Υπουργό Διοικ/ης Μεταρρύθμισης και τον Υπουργό Εργασίας

Σύμφωνα με την Κοινή Απόφασή σας που αφορά στην «Οργανωτική δομή και λειτουργία του ΤΑΥΤΕΚΩ» (ΦΕΚ 38/14-01-2013), απόφαση στην οποία ΔΕΝ προβλέπεται η λειτουργία Περιφερειακών Υπηρεσιών του Ταμείου, όλες πλέον οι υπηρεσίες θα διενεργούνται από την Κεντρική Υπηρεσία του ΤΑΥΤΕΚΩ.

Το γεγονός αυτό από μόνο του θα μπορούσε κάλλιστα να χρησιμοποιηθεί για «μετονομασία» της απόφασής σας σε «ΑποδιΟργανωτική δομή και ΔυσΛειτουργία του ΤΑΥΤΕΚΩ», αφού –εκ των πραγμάτων- μόνο σε αποδιοργάνωση και δυσλειτουργία μπορεί να οδηγήσει μια τέτοια κατάσταση.

Ειδικά για το Ενεργειακό Λεκανοπέδιο Κοζάνης – Πτολεμαΐδας - Φλώρινας, που το θέμα της λειτουργίας – ή καλύτερα της σωστής λειτουργίας - του Ταμείου αφορά σε 40.000 άμεσα ή έμμεσα ασφαλισμένους, η εν λόγω απόφασή σας έρχεται να λειτουργήσει σαν καταπέλτης.

Την ώρα που θα έπρεπε να λαμβάνονται αποφάσεις για εξυγίανση και εκσυγχρονισμό υπηρεσιών και φορέων, μια τέτοια απόφαση δεν μπορεί παρά να σημαίνει οπισθοδρόμηση και ταλαιπωρία. Ταλαιπωρία για ανθρώπους που ενώ έδιναν και δίνουν πολλά σε εθνικό επίπεδο, είναι απαράδεκτο να γίνονται τα θύματα όλης αυτής της κατάστασης.

Κύριοι Υπουργοί

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αντιλαμβανόμενος πλήρως τις αρνητικές συνέπειες που θα έχει για χιλιάδες ασφαλισμένους η απόφαση για λειτουργία μόνο της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΤΑΥΤΕΚΩ και εκφράζοντας τη θέση και τις ανάγκες της συντριπτικής πλειοψηφίας των εργαζομένων, σας καλεί έστω και τούτη την ώρα να επανεξετάσετε το ζήτημα και να αναθεωρήσετε την απόφαση, προβλέποντας την λειτουργία των Περιφερειακών Υπηρεσιών. Είναι σφόδρα άδικο χιλιάδες ασφαλισμένοι να χρειαστεί να πληρώσουν τις συνέπειες μιας απόφασης, που για την κατάσταση που υπάρχει στην περιοχή μας, είναι απολύτως αδικαιολόγητη.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 29 Ιανουαρίου 2013 15:04