Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 15:36

Με άρωμα τρομοκρατίας οι ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης;

elasΣτις έρευνες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης συμμετέχουν ενεργά και άνδρες της Αντιτρομοκρατικής που έφθασαν πριν απο λίγο στην velvedo_listeiaΚοζάνη. Πρόκειται για το κλιμάκιο που εδρεύει μόνιμα στην Θεσσαλονίκη.

Οι 10 κουκουλοφόροι λήστεψαν  την Αγροτική τράπεζα και το ταχυδρομείο και μετά απο καταδίωξη η αστυνομία κατάφερε να να κάνει τέσσερις συλλήψεις. Κατά την διάρκεια της διαφυγής τους οι κακοποιοί σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο  και με την απειλή των όπλων κατέβασαν τον οδηγό απο το αυτοκίνητο. Οι πληροφορίες είναι velvedo_listeia1συγκεχυμένες για το έαν για κάποια στιγμή ο νεαρός υπήρξε και όμηρος των ληστών. Ο νεαρός δίνει κατάθεση στους αστυνομικούς και περιγράφει την περιπετειά του.

 

Πως έγινε η ληστεία

"Δε θα σας πειράξουμε, θέλουμε μόνο τα λεφτά". Μια ομάδα 10 κουκουλοφόρων εισέβαλε ταυτόχρονα στο Ταχυδρομικό κατάστημα και στο υποκατάστημα της Αγροτικής Τράπεζας.
Οι δράστες ήταν οπλισμένοι με καλάσνικοφ και φορούσαν κουκούλες και μαντήλια. Σπάνε με βαριοπούλα την τζαμαρία απο την πλευρά της Τράπεζας που δεν είχε αλεξίσφερη θωράκιση. Ηταν ευγενικοί με τους πελάτες και τους υπάλλήλους της τράπεζας ενώ προσπάθησαν να τους καθησυχάσουν λέγοντας οτι θέλουν μόνο τα λεφτά της τράπεζας.
Αμέσως κινητοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησε ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό των δραστών.
Πριν το μεσημέρι οι αστυνομικοί εντόπισαν 3 ύποπτους στην περιοχή της Βέροιας και τους συνέλαβαν, ενώ νωρίτερα ένας ακόμη από τους άνδρες εντοπίστηκε και συνελήφθη την ώρα που προσπαθούσε να βάλει φωτιά σε ένα κλεμμένο ασθενοφόρο, όχημα με το οποίο θα διέφευγαν οι κακοποιοί, στο ορυχείο της ΔΕΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 01 Φεβρουαρίου 2013 16:15