Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 14:33

Σ.Ε.ΕΝ: Αλληλεγγύη στους Ναυτεργάτες και στους Αγρότες

cf83ceb7cebcceb1-untitledsh1Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Κοζάνης

Το ΣΕΕΝ «Εργατική Αλληλεγγύη» καταγγέλλει την κυβέρνηση της κοινοβουλευτικής χούντας ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΔΗΜΑΡ και τους προστάτες τους ΕΕ, ΕΚΤ ΔΝΤ για την απαγόρευση των απεργιών, με τις αλλεπάλληλες επιστρατεύσεις όσων κλάδων και εργαζομένων αγωνίζονται για τα δίκαια αιτήματά τους. Πριν λίγες μέρες οι εργαζόμενοι στις Συγκοινωνίες, στο...

ΜΕΤΡΟ, σήμερα οι ναυτεργάτες. Ο αυταρχικός κατήφορος και η ποινικοποίηση των αγώνων είναι η μόνη απάντηση της τρόικας εσωτερικού στην αγωνία για το μεροκάματο, στη διεκδίκηση αξιοπρεπών αποδοχών και όρων εργασίας.

Απλήρωτοι ναυτεργάτες που αγωνίζονται για την επιβίωση, για το ψωμί των οικογενειών τους λοιδορούνται από την κυβέρνηση και τα εντεταλμένα παπαγαλάκια των Μ.Μ.Ε και επιστρατεύονται για το χατίρι των εφοπλιστών.

Η εσωτερική τρόικα και οι εργολάβοι προπαγάνδας τους στα κανάλια χύνουν κροκοδείλια δάκρυα παίζοντας θέατρο σκιών, μιλούν για (κακούς) αγρότες που δεν παράγουν, αποκρύβοντας ότι ήταν στρατηγικό σχέδιο της ΕΕ και εφάρμοσαν οι ελληνικές κυβερνήσεις μέσω ΚΑΠ, υπερδιόγκωσης του κόστους παραγωγής και άγριας φορολογίας στους μικρομεσαίους αγρότες ξεκληρίζοντας τους και δίνοντας τους βορά στις πολυεθνικές και στους Έλληνες εισαγωγείς. Τώρα τους αντιμετωπίζουν ως (εχθρούς) της κοινωνίας

Αυτή η πολιτική είναι επικίνδυνη, αντιδημοκρατική και βάρβαρη. Πρέπει να ανατραπεί, πρώτα απ΄ όλα από τους εργαζόμενους, τους μαζικούς αγώνες, ένα νέο μεγάλο κύμα εργατικών και λαϊκών κινητοποιήσεων.

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, όλα τα αγωνιστικά σωματεία, και όλο τον αγωνιζόμενο λαό Να πάρουν τους αγώνες στα χέρια τους, γιατί χθες χτύπησαν τους εργαζόμενους στις Συγκοινωνίες, σήμερα τους ναυτεργάτες και τους αγρότες, αύριο κάθε αγώνα, κάθε απεργία και κινητοποίηση για να τους ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΤΩΡΑ!!!!!!

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 14:37