Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 19:43

Προφυλακιστέοι οι 4 συλληφθέντες της Κοζάνης

politis-dimitrisΠροφυλακιστέοι κρίθηκαν οι τέσσερις συλληφθέντες για τη διπλή ληστεία στην Αγροτική τράπεζα και το ταχυδρομείο Βελβεντού, μετά την απολογία τους στον ανακριτή Κοζάνης. Οι νεαροί αποχώρησαν από τον ανακριτή συνοδεία ισχυρής αστυνομικής δύναμης, ενώ κατά τη μεταφορά τους έφτυσαν τις κάμερες, φωνάζοντας παράλληλα «ζήτω η αναρχία».

Όπως είχαν προαναγγείλει σε κοινή ανακοίνωσή τους τρεις εξ αυτών, όταν οδηγήθηκαν ενώπιον του ανακριτή Κοζάνης όλοι τους αρνήθηκαν να απολογηθούν, λέγοντας ότι δεν αναγνωρίζουν οποιαδήποτε δικαστική εξουσία. Και οι τέσσερις αναμένεται να οδηγηθούν στις φυλακές Κορυδαλλού. Στο μεταξύ, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., μέρη προκηρύξεων για την ανάληψη ευθύνης δύο εμπρησμών βρέθηκαν στο USB που εντοπίστηκε κατά τις έρευνες στο διαμέρισμα του Χαλανδρίου. Επιπλέον, σύμφωνα με κείμενο που αναρτήθηκε στο Indymedia οι συλληφθέντες της οργάνωσης Συνομωσία Πυρήνων της Φωτιάς δηλώνουν την αλληλεγγύη τους στους τέσσερις συλληφθέντες της Κοζάνης, επισημαίνουν, ωστόσο, ότι δεν είναι μέλη της οργάνωσης.
{youtubejw}j1lZnilIkPs{/youtubejw}

 

πηγη βιντεο: kozanimedia
Έξω από τα δικαστήρια της Κοζάνης συγκεντρώθηκαν περίπου 100 άτομα για να εκφράσουν τη συμπαράστασή τους προς τους συλληφθέντες. Ανάρτησαν πλακάτ και πανό ενώ πέταξαν και αρκετά φυλλάδια διαμαρτυρίας, τα οποία ανέφεραν: «Όποιος σηκώνει χέρι σε αγωνιστές κόβεται» και «Μπάτσοι δικαστές πολιτικοί δεν έχετε κανένα λόγο να κοιμάστε ήσυχοι».

Κατά τη μεταφορά τους στον ανακριτή, ο Δημήτρης Πολίτης έφτυσε την κάμερα, ενώ ο «τοξοβόλος» Γ. Μιχαηλίδης φώναξε «ζήτω η αναρχία»

πηγη:tvxs.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Φεβρουαρίου 2013 19:52