Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 10:43

Eκδηλώσεις συλλόγων Βοϊατών της Θεσσαλονίκης

voio_thessalonΣε εκδηλώσεις συλλόγων του Βοΐου οι οποίοι δραστηριοποιούνται στη Θεσσαλονίκη, έδωσε το παρών το Σαββατοκύριακο η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου, τιμώντας με αυτόν τον τρόπο τους ανθρώπους που κρατούν ζωντανές τις παραδόσεις και τα έθιμα της περιοχής πέρα από τον τόπο καταγωγή τους.

Η Δήμαρχος είχε την ευκαιρία να συγχαρεί από κοντά τους 31 αριστούχους μαθητές Γυμνασίου- Λυκείου, που βραβεύθηκαν στην εκδήλωση του συλλόγου Σιατιστέων Θεσσαλονίκης, από το Ίδρυμα Παπαγεωργίου. Στην εκδήλωση βρέθηκε επίσης ο μεγάλος ευεργέτης και Πρόεδρος του Ιδρύματος, Νίκος Παπαγεωργίου, με τα μέλη του συλλόγου να κόβουν παράλληλα την πίτα τους για το 2013.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε γνωστό ξενοδοχείο της πόλης, παρουσία πλήθος κόσμου, που έμεινε ικανοποιημένος από την άρτια διοργάνωση.
Λίγο νωρίτερα, η Δήμαρχος, μαζί με μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου βρέθηκαν στον ετήσιο χορό του Συλλόγου Νεαπολιτών Θεσσαλονίκης που και φέτος στέφθηκε με μεγάλη επιτυχία.
Τα μέλη του συλλόγου είχαν την ευκαιρία να διασκεδάσουν μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, ενώ χάρισαν το θερμό τους χειροκρότημα στα χορευτικά τμήματα της Ευξείνου Λέσχης Ποντίων Βοΐου που πλαισίωσαν την εκδήλωση.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2013 08:47