Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 10:42

Πρωτοβουλίες ανθρωπιάς απο το Σύλλογο ''Αγάπη για το παιδί''

paidiaΟ Σύλλογος «ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ», είναι εθελοντικός σύλλογος που δραστηριοποιείται στην περιοχή και καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε αδύναμες οικογένειες με ανήλικα παιδιά να μη στερούνται βασικών αγαθών επιβίωσης και εκπαίδευσης.

Σας καλεί στην κοπή βασιλόπιτας την Κυριακή 17-2-2013, στις 6 μ.μ., στο καφέ «Παύλου Μελά», στην οδό Παύλου Μελά. Ο Σύλλογος σήμερα αριθμεί 122 μέλη. Ιδρύθηκε αρχικά για να βοηθήσει συμπληρωματικά τα παιδιά που φιλοξενούνταν στη «Στέγη Ανηλίκων». Στη συνέχεια, κλείνοντας η Στέγη, επεκτάθηκε ευρύτερα με σκοπό τη στήριξη σε επίπεδο υλικό, εκπαιδευτικό, κοινωνικό, πνευματικό και ψυχαγωγικό, με κάθε πρόσφορο μέσο, της νεολαίας και της οικογένειάς τους κατ' επέκταση, όπως φαίνεται και στο καταστατικό .
Επί της ουσίας το έργο του Συλλόγου, σύμφωνα με τις ανάγκες  έχει ως εξής:
α) Παροχή τροφίμων και ειδών κατά περίπτωση πρώτης ανάγκης σε οικογένειες, άπορες, μονογονεϊκές ή που στερούνται και των δυο γονέων
β) Ενισχύουμε και οικονομικά τις παραπάνω οικογένειες ή και μεμονωμένα άτομα, όπως πληρωμή διδάκτρων, ιατρική περίθαλψη κ.τ.λ.
γ) Παρέχουμε ρουχισμό από στοκ καταστημάτων ή μεταχειρισμένα σε καλή κατάσταση που φέρνουν μέλη και φίλοι του Συλλόγου, μαθητές σχολείων, παιχνίδια και βιβλία.
δ) Γενικά, φροντίζουμε να παρέχουμε υλική και οικονομική βοήθεια κατά περίπτωση.
Μετά από τα παραπάνω, παρακαλούμε να μας συνδράμετε στα πλαίσια των δυνατοτήτων σας, είτε οικονομικά, είτε με τρόφιμα, είτε με παροχή υπηρεσίας

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 10:47