Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 11:07

Πρωτοβουλίες ανθρωπιάς απο το Σύλλογο Ηπειρωτών Κοζάνης

ipeirotes_dorea Σύλλογος Ηπειρωτών Κοζάνης υλοποιώντας την δέσμευσή του για την διάθεση μέρος των εσόδων του από τον χορό της 21ης Ιανουαρίου 2013 σε κοινωνικούς σκοπούς επισκέφθηκε την Πέμπτη 14 Φεβρουαρίου 2013...

το «Τιάλειο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο» της πόλης μας και τον «Σύλλογο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης».

Στο εκκλησιαστικό γηροκομείο παρέδωσε είδη ατομικής υγιεινής για τους τροφίμους του ιδρύματος και στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων ατόμων με αυτισμό Ν. Κοζάνης, που βρίσκεται στην οδό Ψαρρών 4 (πίσω από το Δημοτικό Ωδείο), προσέφερε γραφική ύλη και εκπαιδευτικό υλικό.

Οι ενέργειες αυτές του Συλλόγου Ηπειρωτών, οι οποίες είναι απόρροια όλων εκείνων που στηρίζουν τον Σύλλογο στις εκδηλώσεις του, έχουν διπλό σκοπό.
Από τη μια μεριά να ευαισθητοποιήσουν όσο περισσότερο γίνεται την κοινωνία μας, ιδιαίτερα τώρα που οι στιγμές μέρα με την μέρα γίνονται όλο και πιο δύσκολες και από την άλλη να υπηρετήσουν την αρχή σύμφωνα με την οποία «πολιτισμός είναι το ενδιαφέρον για τον συνάνθρωπό μας».

 

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου 2013 11:11