Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 14:51

Περιοδείες ξεκινά ο Σαμαράς – Τον Μάρτιο επίσκεψη στη Δυτική Μακεδονία

samaras34Περιοδείες στην επικράτεια σχεδιάζει να ξεκινήσει εντός του Μαρτίου ο πρωθυπουργός Α. Σαμαράς, στο πλαίσιο της υλοποίησης μιας εξωστρεφούς πολιτικής, που έχει ως πυλώνα την ενημέρωση των πολιτών για την πραγματική κατάσταση της οικονομίας.

Ο κ. Σαμαράς ανακοίνωσε την πρόθεσή του αυτή κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης με βουλευτές της ΝΔ που μετέχουν στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής. «Θα γυρίσω όλη τη χώρα», φέρεται να είπε, εξηγώντας ότι θέλει με αυτό τον τρόπο να στηρίξει έργα και πρωτοβουλίες που δεν έχουν δημοσιονομικό κόστος. Παράλληλα, σύμφωνα με τη στρατηγική που έχει αποφασίσει να ακολουθήσει, ο κ. Σαμαράς θέλει να δείξει ότι δεν κρύβεται πίσω από τους τοίχους του Μεγάρου Μαξίμου, αλλά αντίθετα μιλά με ειλικρίνεια και ρεαλισμό στους πολίτες.

Στόχος του είναι να εξηγήσει στις δημόσιες παρεμβάσεις του το σχέδιο που έχει για τη χώρα και να διαβεβαιώσει ότι η ανάκαμψη της οικονομίας είναι πλέον κοντά και θα αρχίσει να φαίνεται από το τέλος του 2013. Το πρόγραμμα των περιοδειών του κ. Σαμαρά σχεδιάζεται αυτές τις ημέρες και οι επιτελείς του Μεγάρου Μαξίμου αλλά και της ΝΔ θέλουν να συνδυάσουν τις περιοχές που θα επισκεφθεί με μικρά ή μεγάλα έργα που βρίσκονται εν εξελίξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος σταθμός θα είναι υποβαθμισμένες περιοχές της Αττικής και θα ακολουθήσει η Δυτική Μακεδονία, η οποία και πλήττεται περισσότερο από άλλες περιφέρειες της χώρας από την ανεργία. Ο πρωθυπουργός θέλει επίσης να επισκεφθεί τη Θεσσαλία, δηλώνοντας και με αυτό τον τρόπο τη στήριξή του στους αγρότες και γενικά στην πρωτογενή παραγωγή και, τέλος, θα επισκεφθεί την Κρήτη.

Στελέχη της ΝΔ συνδέουν τις περιφέρειες αυτές και με το ενδεχόμενο πραγματοποίησης συνεδρίου της ΝΔ μέσα στον Ιούνιο. Ο κ. Σαμαράς δεν έχει απορρίψει αυτές τις εισηγήσεις, αλλά αντίθετα εκτιμά ότι εάν η κατάσταση στην οικονομία έχει ομαλοποιηθεί μέχρι το καλοκαίρι, τότε το συνέδριο θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία προκειμένου να ξεκινήσει από εκεί η επανίδρυση της ΝΔ.

Γ. Σαραντάκος ethnos.gr via kozanimedia.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 25 Φεβρουαρίου 2013 14:53