Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 19:18

Μεγάλη κόντρα του Μιχάλη Παπαδόπουλου με τον Υπουργό Παιδείας για το σχέδιο ΑΘΗΝΑ

papadopoulos_mixalis-Στους διαδρόμους του Υπουργείου Παιδείας έφτασαν οι φωνές των Υπουργού Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου και του Βουλευτή της ΝΔ Μιχάλη Παπαδόπουλου στο ραντεβού που είχαν χθες το πρωί στο γραφείο του Υπουργού. Το επεισόδιο διέρρευσε από υπηρεσιακούς παράγοντες του Υπουργείου, οι οποίοι παρακολουθούσαν άναυδοι τη διαφωνία των δύο ανδρών.

Όπως μάθαμε, μήλον της έριδος ήταν το Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, και φυσικά το αυτοδιοίκητό του. Οι πιέσεις του Μ. Παπαδόπουλου φαινόταν παράλογες στον κ. Αρβανιτόπουλο, ο οποίος φαίνεται να μην δέχεται τα επιχειρήματα των Δυτικομακεδόνων για ισχυρή τριτοβάθμια εκπαίδευση. Μένει να δούμε αν η Δυτική Μακεδονία θα μείνει η μόνη Περιφέρεια της χώρας χωρίς ΑΕΙ.

Αυτή τη στιγμή, το επικρατέστερο σενάριο είναι να «κουμπώσουν» τα Τμήματα της Κοζάνης στην Πολυτεχνική του Αριστοτελείου, σύμφωνα και με το αρχικό σχέδιο, καθώς δεν υπήρξαν οι προϋποθέσεις ούτε να μείνει αυτοτελές το ΠΔΜ, ούτε να συνδεθεί με το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων.

Σε επικοινωνία που είχαμε με τον Βουλευτή, μας είπε πως δεν μπορεί να κάνει δηλώσεις πριν την επίσημη ανακοίνωση του τελικού σχεδίου σχετικά με το Πανεπιστήμιο. Συμπλήρωσε παρ' όλα αυτά, πως ισχύουν τα όσα δήλωσε στον ΠΤΟΛΕΜΑΙΟ σχετικά με το ΤΕΙ Μαιευτικής της Πτολεμαΐδας και το θέμα έχει οριστικοποιηθεί.

Περιμένουμε σήμερα κατά πάσα πιθανότητα την ανακοίνωση του τελικού σχεδίου, το οποίο θα κρύβει κι άλλες εκπλήξεις.

Εκπλήξεις οι οποίες ίσως να έχουν σχέση και με την ανάπτυξη του ΤΕΙ στην Πτολεμαΐδα.

πηγή-http://e-ptolemeos.gr

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 27 Φεβρουαρίου 2013 19:21