Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 13:00

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕ Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΔΑΚΕ ΤΟΥ ΛΙΓΝΙΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ

alt«Εμείς δεν είμαστε τρομοκράτες, εμείς δεν θέλουμε να φοβίσουμε την χώρα αλλά θέλουμε την κοινωνία σύμμαχο». Αυτό τόνισε ο  αναπληρωτής γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ Παντελής Καραλευθέρης απαντώντας στα σενάρια που θέλουν την χώρα να «σβήνει» εάν τελικά η κυβέρνηση προχωρήσει στην πώληση του 40% των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. Κατά την συνεδρίαση της συντονιστικής επιτροπής της ΔΑΚΕ του λιγνιτικού κέντρου Δ. Μακεδονίας που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Εργατικό Κέντρο Ν. Κοζάνης ο κ. Καραλευθέρης υπογράμμισε ότι «το απεργιακό δικαίωμα το έχουμε και απεργούμε αλλά τις διακοπές του ρεύματος τις χειρίζεται μόνο το κράτος και τα αρμόδια όργανα και κανένας από εμάς δεν έχει το δικαίωμα να σταματά την ομαλή ροή της ηλεκτροδότησης της χώρας».

altΣτην συνέχεια ο αναπληρωτής  γραμματέας της ΓΕΝΟΠ ΔΕΗ επισήμανε πως «η σημερινή κυβέρνηση χρησιμοποιεί την τρόικα και το δάνειο για να εξυπηρετήσει τις δικές της ανάγκες» και συνέχισε λέγοντας ότι «οι εξελίξεις δυστυχώς μας δικαίωσαν καθώς από τις 14/5 σαν ΔΑΚΕ του λιγνιτικού κέντρου Δ. Μακεδονίας είχαμε δώσει προς τα έξω τις απόψεις μας για την επικείμενη καταστροφολογία και τις επικείμενες προθέσεις της κυβέρνησης για ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ με αποτέλεσμα τότε να θεωρηθούμε υπερβολικοί. Σήμερα έρχεται η δικαίωση  αλλά είναι μια δικαίωση λύπης».

Σ.Φ.
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 13:13