Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 13:38

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ ΣΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ

altΜε στόχο να μεταφέρει τις ραγδαίες τρέχουσες εξελίξεις στα εργασιακά και ενεργειακά ζητήματα, σε όλους τους εργαζόμενους όλων των χώρων της ΔΕΗ, ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ συνεχίζει (παρά την δύσκολη περίοδο λόγω των θερινών διακοπών μεγάλου μέρους του κόσμου) τον κύκλο της ενημέρωσης στο Ενεργειακό Λεκανοπέδιο.

Μετά τη Φλώρινα σειρά είχαν οι εργαζόμενοι στην Πτολεμαΐδα, που άδραξαν την ευκαιρία όχι μόνο να ενημερωθούν πλήρως και έγκυρα για τα τελευταία νέα και τις εξελίξεις σε χρόνια ζητήματα που τρέχουν σε ταχύτατους ρυθμούς, αλλά βρήκαν και ένα πρόσφορο βήμα να εκφράσουν τις ανησυχίες, τις απορίες και τις απόψεις τους στα επίκαιρα αλλά και πάγια θέματα που τους απασχολούν.

Κανένα ενδεχόμενο, καμία περίπτωση, καμία πιθανότητα για εφαρμογή των σεναρίων, τόσο της πώλησης των λιγνιτικών και υδροηλεκτρικών Εργοστασίων της ΔΕΗ, όσο και της διάθεσης στην τιμή του κόστους, στους αεριτζήδες ιδιώτες, της αντίστοιχης λιγνιτικής και υδροηλεκτρικής kwh, δεν άφησαν και από την Πτολεμαΐδα τα στελέχη του ΣΠΑΡΤΑΚΟΥ, που συσπειρωμένα και κάτω από την ομπρέλα της ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ, βρίσκονται με τα όπλα παρά πόδα για παν ενδεχόμενο και δηλώνουν:

Α Δ Ι Α Π Ρ Α Γ Μ Α Τ Ε Υ Τ Α

Η μεγαλύτερη Βιομηχανική Επιχείρηση της χώρας υπήρξε και θα παραμείνει Δημόσια.

Η ΔΕΗ είναι περιουσία του Ελληνικού λαού και χρέος μας είναι να την διαφυλάξουμε.

Βρισκόμαστε στις επάλξεις και ενδυναμώνουμε τον προγραμματισμό μας έχοντας στο πλευρό μας εργαζόμενους και τοπική κοινωνία.

Σήμερα, Πέμπτη 5/8/2010, η ενημέρωση συνεχίζεται στο Εργατικό Κέντρο Κοζάνης.


 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 05 Αυγούστου 2010 13:44