Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 11:52

«Γυναίκα και οικονομική κρίση- Δικαιώματα και προοπτικές»

 siatista_girtigyna

Τη Γιορτή της Γυναίκας τίμησαν την Κυριακή στη Σιάτιστα σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κουκουλίδειο Πνευματικό Κέντρο, ο Δήμος Βοΐου, η Λέσχη Γυναικών και ο Εμποροεπαγγελματικός Σύλλογος Σιάτιστας.

Η εκδήλωση είχε τίτλο «Η γυναίκα στην κρίση- Δικαιώματα και προοπτικές» θέμα που ανέπτυξε ο Διεθνολόγος Πολιτικός Επιστήμονας, Γιάννης Τζιουράς, ο οποίος στάθηκε στις διαχρονικές διεκδικήσεις της γυναίκας παγκοσμίως για ίσα δικαιώματα.
Για τη στέρηση πολλών δικαιωμάτων και τις ανισότητες που υπάρχουν ακόμα και σήμερα, μίλησε η Πρόεδρος της Λέσχης Γυναικών Σιάτιστας, ενώ από την πλευρά της η Δήμαρχος Βοΐου, Παναγιώτα Ορφανίδου στάθηκε στο γεγονός πως η κρίση έχει πλήξει βάναυσα τις γυναίκες με τα ποσοστά ανεργίας να έχουν εκτοξευθεί πάνω από το 60% με τις πόρτες στην αγορά εργασίας να είναι ερμητικά κλειστές.
Η εκδήλωση πλαισιώθηκε από τη Χορωδία Γυναικών Σιάτιστας τα μέλη της οποίας τραγούδησαν κομμάτια αφιερωμένα σε όλες τις γυναίκες του κόσμου.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2013 11:56