Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 14:45

Με πρωτοβουλία του Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στο Εκθεσιακό Κέντρο ευρεία σύσκεψη των παραγωγικών Τάξεων της περιοχής

eveΜε πρωτοβουλία της Διοίκησης του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Π.Ε. Κοζάνης πρόκειται να πραγματοποιηθεί την Κυριακή 24 Μαρτίου 2013 και ώρα 12:00 στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης ευρεία σύσκεψη των Παραγωγικών Τάξεων της Περιφερειακής μας Ενότητας.

Σκοπός της ενέργειας αυτής είναι να συζητηθούν και να καταγραφούν όλα τα θέματα που απαιτούν λύσεις και απασχολούν τους Εμπόρους, τους Βιοτέχνες και τους Επαγγελματίες στο ιδιαίτερα ζοφερό επιχειρηματικό περιβάλλον που όλοι βιώνουμε.

Ακόμα, θα συζητηθούν και θέματα σχετικά με τη «στοχοποίηση» της περιοχή μας από τα αρνητικά μέτρα που προωθούνται εις βάρος της, από την Κεντρική Διοίκηση της Χώρας, με το κλείσιμο Δημοσίων Υπηρεσιών και Οργανισμών, την κατάργηση του Πανεπιστημίου και τη συρρίκνωση του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, ώστε από κοινού να λάβουμε αποφάσεις για τους τρόπους με τους οποίους πρέπει να εκφράσουμε τη διαμαρτυρία και την αντίδρασή μας στα μέτρα που απειλούν με ερήμωση και περαιτέρω οικονομικό μαρασμό τον τόπο μας.

Στη σύσκεψη έχουν προσκληθεί και θα συμμετέχουν τα Διοικητικά Συμβούλια και τα μέλη της Ομοσπονδίας Επαγγελματο-βιοτεχνών, των Εμπορικών Συλλόγων και όλων των επαγγελματικών Σωματείων της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης.

Καλούμε όλους τους συναδέλφους και τις συναδέλφισσες που επιθυμούν να παραβρεθούν για να παρακολουθήσουν ή και να καταθέσουν τις απόψεις τους κατά τη διάρκεια της σύσκεψης να παραβρεθούν και να δώσουν το «παρόν» την Κυριακή το μεσημέρι στο Εκθεσιακό Κέντρο Κοζάνης.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 22 Μαρτίου 2013 14:46