Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 22:05

ΚΚΕ ΕΠ ΔΥΤ. Μακεδονιας: ''Καμία ανοχή στους Ναζί της Χρυσή Αυγής''

kkeΤην ώρα που η "Χρυσή Αυγή", αυτή η εγκληματική ναζιστική- φασιστική οργάνωση, υμνεί τον Χίτλερ, χτυπά ανήμπορους μετανάστες, κάνει τον πλασιέ των επιχειρημα-τιών, υπερασπίζεται τη δικτατορία των μονοπωλίων, οι υπεύθυνοι για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου στην περιοχή, με υπόδειξη της Κυβέρνησης,

επέτρεψαν τη κατάθεση στεφάνου από αυτό το ναζιστικό μόρφωμα με το πρόσχημα ότι αποτελεί κοινοβουλευτικό κόμμα. Αποτελεί προσβολή για την ιστορία του αγωνιζόμενου λαού οι υμνητές των κρεματορίων του Αουσβιτς, αυτοί που τα βάζουν με άρρωστα παιδιά μεταναστών, αυτοί που ονειρεύονται σαπούνια από μετανάστες και αγωνιστές, οι δολοφόνοι μεταναστών να βρωμίσουν την επέτειο της Επανάστασης του 1821.
Η ιστορία της Ελλάδας είναι γεμάτη από παραδείγματα ηρωικών αγώνων για τα δίκαια του λαού αλλά και από ραγιάδες και προσκυνημένους.
Υπήρχε ο Κολοκοτρώνης και ο Παπαφλέσσας που οργάνωναν την επανάσταση αλλά και ο παλαιών πατρών Γερμανός, οι προύχοντες κ.α που καλούσαν σε υποταγή.
Υπήρχαν οι αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης που αγωνίστηκαν ενάντια στον ξένο κατακτητή αλλά και οι συνεργάτες των Γερμανών, δωσίλογοι και ταγματασφαλίτες.
Υπήρχαν οι αγωνιστές ενάντια στη Χούντα υπήρχαν και οι βασανιστές της Χούντας και οι υμνητές τους.
Σήμερα από τη μία πλευρά είναι ο αγωνιζόμενος λαός ενάντια στην πολιτική των ελληνικών κυβερνήσεων, της Ε.Ε, του ΔΝΤ και του ΝΑΤΟ. Υπάρχουν και αυτοί που θέλουν τον λαό υποταγμένο στα συμφέροντα των μονοπωλίων, των βιομηχάνων, των εφοπλιστών, των τραπεζιτών. Αυτούς υπερασπίζεται η ναζιστική "Χρυσή Αυγή", ζητώντας φοροαπαλλαγές για τους εφοπλιστές, εξασφαλίζοντας φθηνούς εργάτες με 15 ευρώ μεροκάματο στους βιομηχάνους, εναντιώνεται στους εργατικούς αγώνες, τοποθετήθηκε υπέρ της πώλησης ελληνικών νησιών στο κεφάλαιο κ.α.

Είτε στον αγώνα είτε στην υποταγή ποτέ όλοι οι Έλληνες δεν ήταν μαζί.

Καλούμε το λαό και τους φορείς της περιοχής (σωματεία, ανάπηροι πολέμου από την φασιστική κατοχή, αντιστασιακές οργανώσεις)να ορθώσουν το μπόι τους απέναντι στην σιχαμερή και αποκρουστική ιδεολογία του φασισμού- ναζισμού, να απο-μονώσουν τους ναζιστές της Χρυσής Αυγής όπου βρεθούν και όπου σταθούν. Να παραδειγματιστούν από τη στάση δεκάδων φορέων που έβαλαν και βάζουν φραγμό στην προκλητική τους εμφάνιση σε ανάλογες επετείους λαϊκού ξεσηκωμού και αντίστασης . Να μην ξεγελαστούν από την προσπάθεια τους να εμφανιστούν ως προστάτες των φτωχών και αδυνάτων. Στόχος τους είναι το τσάκισμα του λαϊκού κινήματος. Αυτό που φοβούνται αυτοί και τα αφεντικά τους (εφοπλιστές, βιομήχανοι, τραπεζίτες) είναι ότι : Οι λαϊκές επαναστάσεις μπορούν να νικήσουν και να στείλουν το σύστημα και τα μαντρόσκυλα του στον κόπρο της ι-στορίας.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 23 Μαρτίου 2013 22:09