Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 14:53

Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΒΡΥΖΙΔΟΥ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΕΟΡΔΑΪΚΟΥ

alt Την νέα ομάδα του Εορδαϊκού παρουσίασε στο φίλαθλο κοινό της Εορδαίας η Διοίκηση της ομάδας στο πνευματικό κέντρο της Πτολεμαΐδας.Η Δήμαρχος Μουρικίου Παρασκευή Βρυζίδου και υποψήφια Δήμαρχος Εορδαίας έδωσε το παρών στην παρουσίαση της νέας ομάδας του Εορδαϊκού. Με το τέλος της παρουσίασης ακολούθησε συζήτηση με την Διοίκηση του Εορδαϊκού, στην οποία εκφράστηκε η ουσιαστική στήριξη και συμπαράσταση της στην ομάδα.

Η κυρία Βρυζίδου εγγυήθηκε μια ομαλή πορεία της ομάδας με πολλές προοπτικές που θα φέρουν εκ νέου στο προσκήνιο την ιστορική ομάδα της Εορδαίας.Μεταξύ άλλον ανέφερε «είναι βέβαιο πως με την αγωνία που προκλήθηκε στους φιλάθλους, αλλά και σε όλους τους πολίτες της Πτολεμαΐδας και της Εορδαίας, για την ιστορική ομάδα της περιοχής, όλο και περισσότεροι πολίτες, παράγοντες και μη, θα σταθούν δίπλα στην ομάδα σε αυτή τη νέα πορεία και σύντομα θα δούμε μεγάλες στιγμές του αθλητισμού και στην Πτολεμαΐδα όπως στο παρελθόν.»

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 06 Σεπτεμβρίου 2010 21:09