Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 12:21

ΤΙΜΗΘΗΚΕ Η ΔΩΡΗΤΡΙΑ ΤΟΥ «ΛΙΑΠΕΙΟΥ» ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΨΥΧΗΣ ΑΡΕΤΗ ΛΙΑΠΗ-ΔΙΠΛΑΡΟΥ

altΜε ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, πραγματικό στολίδι, παρακαταθήκη για τη νέα γενιά, ενισχύεται το Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο Κοζάνης. Το «Λιάπειο» αθλητικό κέντρο, δωρεά της Κοζανίτισας Αρετής Λιάπη - Δίπλαρου, εγκαινιάστηκε το απόγευμα της Τετάρτης 15 Σεπτεμβρίου 2010, σε ένα γεμάτο από κόσμο στάδιο παρουσία όλων των τοπικών φορέων.

Το νέο αθλητικό κέντρο που περιλαμβάνει γήπεδο ποδοσφαίρου με κερκίδες και προβολείς, 4 γήπεδα 5χ5, κλειστό γυμναστήριο κολυμβητήριο και σύγχρονα αποδυτήρια, έρχεται να καλύψει τις ανάγκες τις αθλούμενης νεολαίας.

Τα  εγκαίνεια του «Λιάπειου» συνδιάστηκαν με την παρουσία της εθνική ομάδα παίδων   που σε φιλική αναμέτρηση αντιμετώπισε την μικτή ομάδα της ΕΠΣ Κοζάνης.   

Την εθνική ομάδα παίδων συνόδεψε και ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κ. Σοφοκλής Πιλάβιος, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέγεθος της αξίας που έχει για τη νεολαία και τον αθλητισμό μία τέτοια κίνηση προσφοράς και γενναιοδωρίας. 

Ο Δήμαρχος Κοζάνης, Λάζαρος Μαλούτας με τη σειρά του ευχαρίστησε θερμά την δωρήτρια του σταδίου, τόνισε «Σε εποχές που η αδιαφορία για τον συνάνθρωπο και για τον τόπο περισσεύουν, η επιλογή της κ. Αρετής Λιάπη-Δίπλαρου έχει ιδιαίτερη αξία, καθώς αναβιώνει την ελπίδα πως ότι και να γίνει πάντοτε θα υπάρχουν άνθρωποι, γενναιόδωροι κυρίως στην καρδιά».

Ακόμη ο κ. Μαλούτας επεσήμανε πως «Η παρούσα Δημοτική Αρχή έχει καταγραφεί στην ιστορία του τόπου μας, ως η Δημοτική Αρχή που δεν εγκαινιάζει τα έργα, καθώς δεν έχει εγκαινιάσει έργα πολλών εκατομμυρίων. Μοναδική μέριμνα, μοναδικός μας σκοπός, είναι να τιμήσουμε στην κ. Αρετή Λιάπη, στη γυναίκα που με δική της χρηματοδότηση ο Δήμος, η Κοζάνη αποκτούν αυτές τις υπέροχες εγκαταστάσεις». 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 12:28