Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 14:00

ΝΕΟΣ ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ – ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ: Η ΕΥΡΥΘΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΜΑΜΑΤΣΕΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΙΕΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΕΣ

altΗ  εύρυθμη λειτουργία του Μαμάτσειου νοσοκομείου αποτελεί για όλους μας μια υψίστη προτεραιότητα και είναι ιερή υπόθεση, που δεν θα επιτρέψουμε να χρησιμοποιείται από κανένα. Ενώ ο Δήμαρχος Κοζάνης γνωρίζει πολύ καλά , εδώ και χρόνια τα προβλήματα στελέχωσης του Μαμάτσειου συμμετέχοντας στο Δ.Σ. του νοσοκομείου.

Ενώ εδώ και έξι (6) μήνες οι δυο γιατροί της καρδιολογικής έχουν καταστήσει σοφές ότι δεν είναι δυνατόν να καλύπτουν με πρόσθετες εφημερίες την λειτουργία της κλινικής.

Ενώ επίσης ήταν ήδη γνωστό και κατεγράφη στον τοπικό τύπο ότι οι θέσεις καρδιολόγων που προκηρύχθηκαν τελικά δεν καλύφθηκαν.

Ενώ το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδρίασε πριν μια μόλις εβδομάδα σε τακτική συνεδρίαση και το θέμα υπαρκτό και σοβαρώτατο δεν ετέθη καν από την Δημοτική Αρχή στην συνεδρίαση.

Ενώ ακόμη ο Δήμαρχος δεν έφερε ποτέ σε τακτική συνεδρίαση το ζήτημα λειτουργίας της παιδιατρικής κλινικής που είχε τραγικές συνέπειες στην τοπική μας κοινωνία.

Θυμήθηκαν αίφνης να βάλουν ως κατεπείγον ζήτημα την λειτουργία της καρδιολογικής κλινικής, χωρίς να το γνωστοποιήσουν στους τοπικούς φορείς και με την τοπική κοινωνία απούσα. Κατεπείγον σε μια άδεια αίθουσα .

Επειδή αυτές τις μεθόδους τις γνωρίζουμε καλά και τις αποκηρύσσουμε , αποκρούσαμε την προσπάθεια μιας φθαρμένης δημοτικής Αρχής να σηκώσει σε προεκλογική περίοδο με κορώνες και μόνο το θέμα, χρησιμοποιώντας εξώφθαλμα το ευαίσθητο θέμα της υγείας.

Εάν θέλει να το συζητήσει να το κάνει με σοβαρές προϋποθέσεις .

Όχι το σοβαρώτατο αυτό ζήτημα που δεν επέλυσαν τα τελευταία πέντε (5) χρόνια και που επιτάθηκε με νόμο που ψήφισαν οι τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές και ήξεραν τις συνέπειες της ψήφου τους, δεν θα γίνει ο αντιπερισπασμός στα χρέη του Δήμου που κυριαρχούν αυτήν την ώρα στην κοινή γνώμη.

 Οι ίδιοι οι δημοτικοί σύμβουλοι της πλειοψηφίας απαξίωσαν το θέμα με την μη προσέλευσή τους και ας ψαχτούν , γιατί η ψηφοφορία για το κατεπείγον κατέληξε στην απόρριψη.

Εάν πράγματι ενδιαφέρεται η διοίκηση του Δήμου και οι κηδεμόνες της για την υγεία στην περιοχή ώφειλε να το αποδείξει τα είκοσι (20) ολόκληρα χρόνια που κυβερνά. Από κροκοδείλια δάκρυα , διαμαρτυρίες και κορώνες σε προεκλογικές περιόδους μας χόρτασαν.

Ας μας δείξουν κάποτε και τι έπραξαν.

Η δημοτική μας παράταξη απέκρουσε ένα δημοτικό συμβούλιο που στήθηκε μόνον για τις εντυπώσεις και ανάγκασε την πλειοψηφία να βάλει το θέμα σε δημοτικό συμβούλιο ουσίας.

Επειδή   λόγω της προεκλογικής περιόδου απαγορεύονται οι εμφανίσεις στις τηλεοράσεις ψάχνουν για δήθεν έκτακτα και κατεπείγοντα προς εντυπωσιασμό.

Είκοσι (20) χρόνια   ευκαιρία να αποδείξουν τις δυνατότητες τους, τους έδωσαν οι πολίτες. Θέλουν και άλλες ευκαιρίες ;   

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 14:17