Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 26 Απριλίου 2013 23:52

Διανομή νερού με υδροφόρες στον Αγ. Δημήτριο και Ρυάκιο

Ανακοίνωση του διαμερίσματος του Αγ. Δημητρίου

Έγινε ενημέρωση από την ΔΕΥΑΚ στα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου για τις ενέργειες που έχουν γίνει ..

από την στιγμή που εντοπίστηκε το πρόβλημα.

Στα ερωτήματα που τέθηκαν από το προεδρείο της Τοπικής Κοινότητας και τους Φορείς δεν δόθηκαν σαφείς απαντήσεις ως προς τα αίτια της δημιουργίας του προβλήματος και από πότε ξεκίνησε, για το αν γίνονταν μετρήσεις τα προηγούμενα χρόνια και άλλα διάφορα ερωτήματα τα οποία απαιτούν χρόνο για να απαντηθούν.

Ζητήσαμε να γίνει ενημέρωση (πιθανόν εντός της επόμενης εβδομάδας) στους κατοίκους των δυο χωριών από εξειδικευμένο κλιμάκιο επιστημόνων έτσι ώστε να καλυφθούν τυχόν ερωτήματα και ανησυχίες των κατοίκων.

Το πρόβλημα με το πόσιμο νερό και για χρήση μαγειρέματος προς το παρόν συνεχίζει να απαγορεύεται μέχρι να βρεθεί οριστική λύση και σύμφωνα με την ΔΕΥΑΚ το νερό είναι κατάλληλο για καθαριότητα, πότισμα κήπων και κτηνοτροφική χρήση.
Η διανομή εμφιαλωμένου νερού θα πραγματοποιείται κάθε τρεις (3) ημέρες, και με την υδροφόρα σε καθημερινή βάση. Αύριο Σάββατο στις 16:00 το απόγευμα στο κτήριο του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου θα γίνει διανομή εμφιαλωμένου νερού.
Για οτιδήποτε νεώτερο θα υπάρχουν ανακοινώσεις και συνεχείς ενημερώσεις !

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 27 Απριλίου 2013 00:06