Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 17:12

Απάντηση Σημανδράκου στις καταγγελίες ΔΑΚΕ για αποκλεισμούς

''Και σεις τα ίδια κάνατε''. Κάπως έτσι απαντά ο πρόεδρος του ΓΕΩΤΕ στις καταγγελίες της ΔΑΚΕ για αποκλεισμούς στα οργανα εκπροσώπησης. Ο κ. Σημανδράκος εμφανίζει μιά παλιότερη συγκρότηση εκπροσώπησης ...

οταν με πλειοψηφία ΔΑΚΕ είχαν αποκλειστεί οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΚΕ. Με λίγα λόγι ο κ. Σημανδράκος λεέι οτι κανουμε οτι κάνατε. Η περίπτωση μυρίζει κομματική σαπίλα απο αυτήν που ευθύνεται για την κατάντια της χώρας. Δημοσιεύουμε την επιστολή απάντηση του κ Σημανδράκου.

Αξιοσέβαστα μέλη* της Δημοκρατικής Ανεξάρτητης Κίνησης  Επιστημών,  
επειδή ίσως έχετε ξεχάσει ή δεν σας έχουν ενημερώσει οι εκπρόσωποί σας στην Διοικούσα Επιτροπή (Δ.Ε) του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ. για το τι αποφάσισαν πριν από τέσσερα χρόνια, τρία (κ. Σιόγκας, κ.Τσίμπλινας και κ. Σαχανίδης) από τα πέντε μέλη της σημερινής Διοικούσας Επιτροπής (Δ.Ε) του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ. που μετείχαν στην προηγούμενη Δ.Ε., για την εκπροσώπηση μελών του ΓΕΩΤ.Ε.Ε/Π.Δ.Μ σε συμβούλια και επιτροπές, σας επισυνάπτω το 145/11-5-09 έγγραφο.
Επίσης σας ενημερώνω ότι η Δ.Ε. είναι ένα δημοκρατικό όργανο όπου κατά την διαδικασία των συνεδριάσεων ο κάθε εκπρόσωπος του κλάδου έχει την ευκαιρία να υποστηρίξει, να αμφισβητήσει, να διατυπώσει, να προτείνει και εν τέλει να ψηφίσει.
Δεν γράφω τίποτα περισσότερο σεβόμενος την θεσμική λειτουργία των μελών της Δ.Ε, τα οποία δεν πρέπει να ενημερώνονται δια των ΜΜΕ.
Δυστυχώς κάποιοι στην προσπάθειά τους να δημιουργήσουν εντυπώσεις για παραταξιακά οφέλη συνεχίζουν εναγωνίως στο ίδιο τέμπο.
Διαβάστε το συνημμένο αρχείο και τα συμπεράσματα δικά σας.
Με τιμή
Βαγγέλης Σημανδράκος
Πρόεδρος ΓΕΩΤ.Ε.Ε./Π.Δ.Μ
*Αναφέρομαι στα μέλη γιατί το κείμενο που δημοσιεύτηκε υπογράφεται ως ΔΑΚΕ. Εκτός και αν το περιεχόμενο αποτελεί απόψεις του συντάκτη.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013 17:26