Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 16 Μαϊος 2013 18:02

Η λειτουργία του Εκθεσιακού κέντρου στην συνεδρίαση του ΕΒΕ

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Κοζάνης που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 15 Μαΐου 2013, όπως ομόφωνα είχε αποφασιστεί

από τα μέλη αυτού στην τακτική συνεδρίαση  του μηνός Απριλίου 2013, με θέμα «Λειτουργία του Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης», παρουσιάστηκε εκ μέρους του Προέδρου του Εκθεσιακού Κέντρου, τόσο ο Διοικητικός, όσο και Οικονομικός Απολογισμός του 10μήνου από την ανάληψη καθηκόντων της νέας Διοίκησης αυτού.

Ακόμη, οι εκπρόσωποι του Επιμελητηρίου στη Διοίκηση της αστικής, μη κερδοσκοπικής εταιρίας διαχείρισης του Εκθεσιακού Κέντρου, μίλησαν για τους στόχους και τις πρωτοβουλίες που προωθούνται από το Διοικητικό Συμβούλιο του Κέντρου για το επόμενο χρονικό διάστημα ως το τέλος του τρέχοντος έτους.

Οι προτάσεις και το πρόγραμμα δράσεων που ακούστηκαν κρίθηκαν ενδιαφέρουσες από τα μέλη του Δ.Σ του Επιμελητηρίου, που αφού ενέκριναν τα απολογιστικά στοιχεία που τους παρουσιάστηκαν, αποφάσισαν ότι θα πρέπει αυτές άμεσα να τεθούν σε τροχιά υλοποίησης με τη στήριξη και τη συμβολή όλων, ώστε το Εκθεσιακό Κέντρο να επιτύχει στους στόχους του και να αποτελέσει πραγματικό «εργαλείο» ανάπτυξης των επιχειρήσεων, όχι μόνο της Π.Ε. Κοζάνης, αλλά ολόκληρης της Δυτικής Μακεδονίας.

Ιδιαίτερα στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που βιώνουν οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις του τόπου μας, του οποίου οι δείκτες ανεργίες βαίνουν συνεχώς αυξανόμενοι, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου δήλωσε αποφασισμένη να αγωνιστεί με όλες της τις δυνάμεις, ενεργοποιώντας στο έπακρο τις δυνατότητες ανάπτυξης που παρέχει στον επιχειρηματικό κόσμο το Εκθεσιακό Κέντρο και όχι μόνο.

 

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 16 Μαϊος 2013 18:18