Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 12:33

Σπαρτακος: ''Απαράδεκτη η αποχώρηση Γ. Μητσιάκου και Λ. Ιωαννίδη απο το Δημοτικό συμβούλιο''

Ειχαν συμφωνήσει να έρθει προς συζήτηση το θέμα στο ΔΣ και όταν ήρθε φρόντισαν να αποχωρήσουν

Πλείστα ερωτήματα και προκλήσεις εγείρει η χθεσινή στάση παρατάξεων της ελάσσονος αντιπολίτευσης του Δημοτικού

Συμβουλίου Κοζάνης κατά τη συνεδρίαση όπου συζητήθηκε το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΔΕΗ.

Τόσο η παράταξη του κ. Γιάννη Μητσιάκου (συνδυασμός "ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ"), όσο και ο κ. Λευτέρης Ιωαννίδης του συνδυασμού  "ΔΗΜΟΣ ΚΟΖΑΝΗΣ-ΤΟΠΟΣ ΝΑ ΖΕΙΣ", αποχώρησαν από τη συνεδρίαση όταν ήρθε η ώρα να συζητηθεί το επίμαχο ζήτημα και ενώ αρχικώς είχαν συναινέσει να αποτελέσει θέμα προς συζήτηση κατά τη συγκεκριμένη συνεδρίαση.

Οι λόγοι της πράξεως τους φαντάζουν ανεξήγητοι, καθότι ως εκφραστές της κοινής γνώμης, οι αποχωρήσαντες θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι το θέμα της ιδιωτικοποίησης-ξεπουλήματος της ΔΕΗ είναι θέμα άρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον του τόπου μας και «καίει» την τοπική κοινωνία. Ωστόσο αυτοί επέλεξαν να απέχουν από τη συζήτηση δηλώνοντας σαφέστατα με τη στάση τους, την αδιαφορία τους για τις εξελίξεις.

Το μόνο που θα μπορούσε να εξηγήσει την απόφασή τους, είναι το γεγονός ότι ή οι θέσεις τους είναι πλήρως ταυτισμένες με κυβερνητικές πρακτικές,  ή είχαν κουραστεί από την όλη συνεδρίαση και προτίμησαν να αποχωρήσουν προς ξεκούραση, ή απογοητεύθηκαν τόσο από την απουσία τηλεοπτικών μέσων, εκείνη την ώρα, που δε βρήκαν κανένα ενδιαφέρον για τη συνέχεια.

Όπως και να έχουν τα πράγματα, η στάση τους είναι τουλάχιστον απαράδεκτη, από τη στιγμή που είχαν συμφωνήσει να έρθει προς συζήτηση το θέμα.

Αναφέρουμε ότι τελικώς το Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης ομοφώνως,  επικαιροποίησε  παλαιότερη απόφασή του ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΔΕΗ, επαναβεβαιώνοντας το ψήφισμα  του Δήμου Κοζάνης επί του μεσοπρόθεσμου σχεδίου.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 12:38