Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 12:42

Ο Επιχειρηματικός κόσμος στηρίζει το Εκθεσιακό Κέντρο

O Πρόεδρος του Εκθεσιακού κέντρου έδωσε τα στοιχεία που τεκμηριώνουν  την ομαλότητα της λειτουργίας του, όπου αναφέρεται οτι:

Στους οκτώ μήνες από την ανάληψη των καθηκόντων της, η Διοίκηση κατόρθωσε να μειώσει το εύλογο χρέος του Φορέα, από τις 137.000€ σε 110.000€.

H ετήσια «8η Ανθοκομική – Αγροτική Έκθεση», θεωρήθηκε επιτυχημένη καθώς και φέτος παρουσίασε κέρδος αλλά και την αναμενόμενη επισκεψιμότητα.

Στις Δράσεις που έλαβαν χώρα στις εγκαταστάσεις του Φορέα

Στις Προγραμματιζόμενες Δράσεις για το β΄ εξάμηνο του έτους 2013, που περιλαμβάνουν:

1. τη συμμετοχή στη διοργάνωση της «Έκθεσης Εορδαίας 2013», στο θέμα της διοργάνωσης ημερίδας κατά διάρκεια της.

2. την ετήσια 29η «Έμπορο-βιοτεχνική Έκθεση Δυτικής Μακεδονίας - Βαλκανική – Αγροτική – Ενεργειακή»                                                                          18 – 22/ 09/ 2013.

Στην φετινή διοργάνωση, δίνεται ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα «Βαλκανικές Συνεργασίες», με την προσέλκυση εκθετών και εμπορικών επισκεπτών από τις Βαλκανικές Χώρες.

Οι σχετικές εργασίες προετοιμασίας έχουν είδη αρχίσει.

3. την Έκθεση Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας, "Οι σημαντικότερες εφευρέσεις των αρχαίων Ελλήνων"                                                                             13/ 10 – 10/ 11/ 2013

Για πρώτη φορά στην περιοχή μας, πρόκειται να παρουσιαστεί η κινητή έκθεση του «Μουσείου Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας» του καθηγητή κ. Κώστα Κοτσανά, η οποία περιλαμβάνει 300 λειτουργικά ομοιώματα, που καλύπτουν την περίοδο από το 2000 π.Χ. μέχρι το τέλος του αρχαίου ελληνικού κόσμου (www.kotsanas.com).

την Κλαδική Έκθεση – Αφιέρωμα στη Γυναίκα «Beauty»                       20 – 24/ 11/  2013

την Εποχική Έκθεση «Χριστουγεννιάτικη Αγορά»                                 11 – 15/ 12/ 2013

Το Σώμα του Δ.Σ. του Ε.Β.Ε. Κοζάνης, αφού ζήτησε τις απαραίτητες διευκρινήσεις, αποφάνθηκε ομόφωνα, πλην την διαφορετική θέση του κ. Θωμά Παπαδόπουλου, για την εύρυθμη λειτουργία του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης»  και την αποτελεσματικότητα της Διοίκησης.

Η αναγκαιότητα της λειτουργίας του Φορέα κρίθηκε αναμφισβήτητη, καθώς οι σκοποί της σύστασης του είναι επικουρικοί στην προώθηση της επιχειρηματικότητας και εν γένει στους σκοπούς του Επιμελητηρίου Κοζάνης.

Το Επιμελητήριο τάχθηκε, για άλλη μια φορά στο πλευρό της Διοίκησης, με την πρόθεση να παρέχει επιπλέον υποστήριξη στο προγραμματιζόμενο Έργο, πάντα σε συνεργασία με τους υπόλοιπους Φορείς που συμμετέχουν στη Διοίκηση του «Εκθεσιακού Κέντρου Κοζάνης».

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 17 Μαϊος 2013 12:51