Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Κυριακή, 19 Μαϊος 2013 16:35

Στο δήμο Βοϊου οι αποφάσεις ειναι συλλογικές. Ανακοίνωση για το πρόβλημα που προέκυψε με αθλητική εκδήλωση στο Τσοτύλι

Από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων μας ως δημοτική αρχή αναδείξαμε ως μείζον θέμα τη σωστή οικονομική διαχείριση στο Δήμο Βοΐου, με την περιστολή δαπανών, τον εξορθολογισμό των προϋπολογισμών και τη σωστή κατανομή των πόρων που διαθέταμε.

Παράλληλα προτάξαμε ως βασική μας αρχή τη συλλογικότητα των αποφάσεων παραμερίζοντας πρακτικές ιδιοτέλειας, προσωπικής προβολής και πρωτοβουλιών που δεν εξυπηρετούσαν το κοινό συμφέρον του Δήμου και των συμπολιτών μας.

Η πρόταση που ήρθε στη δημοτική αρχή για τη διοργάνωση του τουρνουά μπάσκετ στο Τσοτύλι ουδέποτε παρουσιάστηκε αναλυτικά όπως επίσης δεν έγινε καμιά επί της ουσίας συζήτηση στα συλλογικά μας όργανα, προκειμένου να διαπιστωθούν όλες οι λεπτομέρειες και τα πιθανά οφέλη για το Δήμο.

Υπό καθεστώς πίεσης χρόνου και πρόχειρους υπολογισμούς παρουσιάστηκε στις υπηρεσίες μας μία δαπάνη την οποία δεν μπορούσε να αναλάβει ο Δήμος, καθώς ιδιαίτερα τους επόμενους μήνες η αποταμίευση χρημάτων κρίνεται «επισφαλής».

Κανείς αντιδήμαρχος ή κανείς δημοτικός σύμβουλος δεν αποφασίζει ατομικά, αλλά κάτω από τις βασικές αρχές που έχουμε θέσει ως δημοτική αρχή, οι αποφάσεις λαμβάνονται συλλογικά με διακριτές πάντα τις αρμοδιότητες του καθενός.

Όσοι προσπαθούν να διαρρεύσουν στον τύπο ή οπουδήποτε αλλού πληροφορίες οι οποίες είναι εντελώς αναληθείς, απλώς δεν έχουν αντίληψη της πραγματικότητας ή το χειρότερο ρίχνουν νερό στο «μύλο» της υπονόμευσης της προσπάθειας που καταβάλλουμε από τον Ιανουάριο του 2011.

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 19 Μαϊος 2013 16:43