Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τρίτη, 21 Μαϊος 2013 09:36

Συγκεντρώσεις του ΠΑΜΕ σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα

Απο την ανακοίνωση που εξέδωσε η γραμματεία του ΠΑΜΕ που καλεί τα σωματεία σε συγκεντρώσεις σε Κοζάνη και Πτολεμαϊδα.

Τα σωματεία Οικοδόμων, Ιδιωτικών Υπαλλήλων, Εργατοτεχνιτών κι Εργαζομένων στην Ενέργεια, Γουνεργατών που συμμετέχουν στο Π.Α.ΜΕ

καλούμε την εργατική τάξη να μην εγκαταλείψει τα δικαιώματά της. Να μην παραιτηθεί από τους σταθερούς όρους εργασίας, από τις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας. Να πάρει τη ζωή της, το μέλλον της στα χέρια της για να μη ζήσει σε καθεστώς σύγχρονης σκλαβιάς.Το Κεφάλαιο και η κυβέρνησή του δεν υπολογίζουν τις ανάγκες μας. Η στάση των βιομηχάνων είναι προκλητική. Απαιτούν να μάθουμε να ζούμε με 500 ευρώ, να δουλεύουμε όσες ώρες έχουν ανάγκη τη μέρα, χωρίς σταθερή και μόνιμη εργασία. Μας θέλουν στη δουλειά με ψίχουλα, χωρίς κανένα δικαίωμα, σύγχρονους «άθλιους» να αναζητούμε διέξοδο στα προγράμματα του ΟΑΕΔ.

Εδώ και τώρα να γίνει καθολικό αίτημα των εργαζομένων η υπογραφή Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας Συμβάσεων με αξιοπρεπείς μισθούς και δικαιώματα με βάση τις ανάγκες μας. Άμεση επαναφορά του κατώτερου μισθού στα 751 ευρώ για όλους χωρίς διακρίσεις με βάση την ηλικία, ως έναρξη για συζήτηση και διαπραγμάτευση για αυξήσεις.

Αν δεν τους σταματήσουμε, η σύγχρονη δουλεία θα γίνει πραγματικότητα!

ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 23 ΜΑΗ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΑΜΕ

ΚΟΖΑΝΗ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 7:30 μμ

ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΣΤΙΣ 7:30 μμ

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Μαϊος 2013 09:43