Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 19:03

Ερχονται προκυρήξεις σε οκτάμηνα και δίμηνα της ΔΕΗ

Απο την ανακοίνωση που εξέδωσε το ΣΥΝ Νέων του Ελλησποντου γίνεται γνωστο οτι θα προκύψει στο άμεσο μέλλον προκήρυξη για προσλήψεις οκταμήνων στην ΔΕΗ.

 

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες εντός των επόμενων ημερών αναμένονται οι προκηρύξεις για τις 8μηνες και 2μηνες  συμβάσεις εργασίας στην ΔΕΗ.

Την Παρασκευή 31 – 05 – 2013 στις 6 το απόγευμα, έπειτα από τηλεφωνική επικοινωνία με το γραφείο του Γενικού Διευθυντή της ΔΕΗ κυρίου Κοπανάκη και του  Τοπικού Συμβούλιου Νέων Ελλησπόντου Κοζάνης, ενημερωθήκαμε από το γραφείο του πως σε ότι συζητήθηκε και συμφωνήθηκε στην συνάντηση της προηγούμενης Τρίτης με τον Διευθυντή του ΑΗΣ Αγίου Δημητρίου Αποστολίδη Νικόλαο, ο κύριος Κοπανάκης είναι σύμφωνος σε όλα.

Την παραπάνω ενημέρωση επιβεβαιώνει το μεσημέρι της Δευτέρας 03 – 06 – 2013 και ο Αντιδήμαρχος Ελλησπόντου – Υψηλάντη Τσανακτσίδης Ευστάθιος με δηλώσεις του σε γνωστό τοπικό ειδησεογραφικό διαδικτυακό ιστότοπο.

Ο Αντιδήμαρχος νωρίτερα είχε ενημερώσει τους Φορείς της περιοχής του Ελλησπόντου για την συγκεκριμένη ενημέρωση του το πρωί της Δευτέρας και για τις διαβεβαιώσεις, που όπως δήλωσε πήρε από τα Κεντρικά της ΔΕΗ.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 05 Ιουνίου 2013 19:10