Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013 08:19

Η Κίνηση ''Κοζάνη Τόπος να ζείς'' απαντά στις επικριτικές και προσωπικές επιθέσεις στο Λ. Ιωαννίδη

Με μιά λιτή αλλά ξεκάθαρη στο ύφος της ανακοίνωση η κίνηση ''Κοζάνη Τόπος να ζείς'' στηρίζει τον Λ. ΙΩΑΝΝΊΔΗ για την στάση του στο ψήφισμα του δημοτικού συμβουλίου Κοζάνης,...

συνδέει τις συνεχείς επιθέσεις στο πρόσωπο του επικεφαλή της κίνησης με την δράση και την ενεργή παρουσία που έχει η κίνηση στα κοινά της πόλης. Μάλιστα για πρώτη φόρά αναγράφονται στην ανακοίνωση και τα ονόματα των μελών της Συντονιστικής επιτροπής της κίνησης. Η ανακοίνωση είναι η παρακάτω:

Με αφορμή τον αδικαιολόγητο θόρυβο που δημιουργήθηκε σε σχέση με την έκδοση ψηφίσματος αποδοκιμασίας των απόψεων μελών του Ελληνικού Κοινοβουλίου και σχετικά με την γενοκτονία των Ποντίων στο Δημοτικό Συμβούλιο Κοζάνης της 4.6.2013, υπενθυμίζουμε πως η στάση του Λευτέρη Ιωαννίδη εκφράζει απόλυτα τις απόψεις της Συντονιστικής Επιτροπής της Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να ζεις».

Το αυτονόητο της αναγνώρισης της τραγωδίας του Ποντιακού Ελληνισμού δεν πρέπει να γίνεται αντικείμενο επικοινωνιακής εκποίησης. Ο δε ευτελισμός της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου και η μετατροπή του σε ιδεολογικό δικαστήριο για ψηφοθηρικούς ή λόγους εντυπωσιασμού δεν θα μας βρει ποτέ σύμφωνους. Όσο για την ερμηνεία της στάσης μας από κάποια μέσα ενημέρωσης, αυτή έρχεται σε δεύτερη μοίρα πίσω από την δημοκρατική και ελεύθερη εκπροσώπηση των ιδεών.

Ως εκπρόσωπος της Κίνησης στο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Λευτέρης Ιωαννίδης εκφράζει απόψεις και θέσεις που προκύπτουν από διαλογική συζήτηση στα όργανα της Κίνησης και οι οποίες εκπορεύονται από την ιδρυτική διακήρυξη και το αξιακό της σύστημα.

Ο δημοκρατικός, διαφανής και ανοιχτός τρόπος λήψης αποφάσεων της  Δημοτικής Κίνησης «Κοζάνη – Τόπος να ζεις» έχει απήχηση στους κατοίκους του Δήμου Κοζάνης. Οι συνεχείς προσωπικές επιθέσεις κατά του επικεφαλής Λευτέρη Ιωαννίδη και η έλλειψη καλόπιστης κριτικής υποδηλώνουν μικροπρέπεια και άρνηση της συνεχιζόμενης, ενεργού και παρεμβατικής παρουσίας της Κίνησης στα κοινά του Δήμου Κοζάνης.

Η Κίνηση ήρθε για να μείνει. Στη γενικότερη παρακμή του δημόσιου πολιτικού λόγου που επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στην καταδίκη, την άνευ διαδικασιών τιμωρία και την ατέρμονη καταγγελία εμείς θα συνεχίσουμε να αντιτάσσουμε επίμονα το θετικό λόγο, τη δημοκρατικότητα και τις παρεμβάσεις με γνώμονα το κοινό συμφέρον, την αλλαγή του Δήμου και την αναχαίτιση του αυταρχισμού.

Η συντονιστική επιτροπή

Βαλαής ΓιώργοςΓκλούμπος ΤάσοςΓκλούμπος ΧάρηςΔεσποτίδης ΚώσταςΔημόπουλος ΠαναγιώτηςΔιάφας ΒαγγέληςΖήγρα ΑγγελικήΙωαννίδης ΛευτέρηςΚουζιάκης ΧάρηςΚούρας ΝίκοςΛιάκος ΘέμηςΜαδίκα ΤάσαΜπουγιοτόπουλος Βασίλης Μπουζαλής ΓιώργοςΠλεξίδας ΝίκοςΣιαμπανόπουλος Γιώργος Τασοπούλου Ελένη Τσουφλίδης Αντώνης

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 08 Ιουνίου 2013 08:42