Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 18:57

΄΄ΔΥΟ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ‘ΔΥΝΑΤΑ’ MEETING TAE KWON DO ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΣΤΟ MANCHESTER ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ΄΄

altΑναχωρούν σήμερα ο Μεχτερίδης Στέλιος και ο Τζέλλος Νίκος, αθλητές tae-kwon-do του Κοζανίτικου συλλόγου Μακεδονική Δύναμη για το Manchester όπου το Σαββατοκύριακο θα διεξαχθεί ένα από τα πιο φημισμένα διεθνή πρωταθλήματα TKD A΄ Class, υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Tae-Kwon-Do. Τουλάχιστον 800 αθλητές από 40 χώρες θα δώσουν μάχη για να ανέβουν στο βάθρο των νικητών σε αυτή τη διοργάνωση, με τα μεγαλύτερα ονόματα του TKD να δίνουν το παρόν.

Οι δύο αθλητές της Μακεδονικής Δύναμης με αμέτρητες διακρίσεις στην έως τώρα αθλητική τους καριέρα, ξεκινάνε με τη συμμετοχή τους σε αυτό το πρωτάθλημα την προετοιμασία τους για την φετινή σεζόν. Θα ακολουθήσουν 4-5 ακόμη διεθνείς συμμετοχές και πολλοί αγώνες εντός της χώρας μας ώστε να είναι πανέτοιμοι για την μεγάλη πρόκληση της φετινής σεζόν, που δεν είναι άλλη από την ολυμπιακή πρόκριση για την ανάδειξη της Ελληνικής ολυμπιακής ομάδας, ενόψει των Ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο το καλοκαίρι του 2012.

Τους δύο αθλητές θα συνοδέψει ο προπονητής της αγωνιστικής ομάδας του συλλόγου, κύριος Αλμασίδης Χρήστος, ο οποίος δήλωσε τα εξής: « Ξεκινάμε πολύ δυναμικά τη φετινή σεζόν γιατί φέτος είναι μια καταλυτική χρονιά για τους αθλητές μας, που επί μια δεκαετία έχουν μοχθήσει, έχουν ταλαιπωρηθεί έχουν ονειρευτεί και τώρα ήρθε η ώρα να υλοποιήσουμε τους στόχους μας. Στο Manchester θα διεξαχθεί μία πολύ καλή διοργάνωση, με την συμμετοχή των καλύτερων αθλητών του κόσμου, μεταξύ αυτών και των δύο δικών μας αθλητών. Έχουμε κάθε λόγο να πιστεύουμε ότι και σε αυτή τη διοργάνωση θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό και θα ξεχωρίσουμε. Οι αθλητές μας είναι σε πολύ καλή φόρμα και διεκδικούμε μια θέση στο βάθρο και στις δύο κατηγορίες ».

Το Δ.Σ. του συλλόγου Μακεδονική Δύναμη εύχεται στους αθλητές Μεχτερίδη Στέλιο και Τζέλλο Νίκο, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 16:02