Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 17:04

Η. Θεοδωρίδης: ''Ηθικοί και πολιτικοί λόγοι επιβάλλουν την παραιτησή μου''

«Ήρθα εδώ από επιλογή και ηθικοί και πολιτικοί λόγοι επιβάλουν την αποχώρησή μου» με τα λόγια αυτά ο απερχόμενος  Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης

εξήγησε την  υποβολή της παραίτησής  στον Υπουργό Εσωτερικών Γιάννη Μιχελάκη στη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησε στους εκπροσώπους των μέσων ενημέρωσης προκειμένου να παρουσιάσει τον Απολογισμό Έργου, κατά τη δεκάμηνη θητεία του στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση.

Ο κ. Θεοδωρίδης αναφέρθηκε στους στόχους που είχε θέσει με την ανάληψη των καθηκόντων του τον περασμένο Αύγουστο στους τομείς της Δημόσιας Διοίκησης, της διαχείρισης του δασικού και υδάτινου πλούτου της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας, των υποδομών, περιβαλλοντικών ζητημάτων και  την προώθηση θεμάτων που απασχολούσαν τις τοπικές κοινωνίες και έπρεπε να επιλυθούν με τη συνεργασία των αιρετών της τοπικής αυτοδιοίκησης και των  τοπικών φορέων.

«Απευθύνω τις εγκάρδιες ευχαριστίες μου προς όλες τις αρχές και τους φορείς που με πνεύμα καλής   συνεργασίας όλους αυτούς τους μήνες καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις όποιες  γραφειοκρατικές αγκυλώσεις και να προωθήσουμε κατά το καλύτερο δυνατό τρόπο ζητήματα προς όφελος των πολιτών και του τόπου» ανέφερε. Ευχαριστώντας παράλληλα και τα μέσα ενημέρωσης για την αντικειμενική πληροφόρηση και κριτική. «Διαπίστωσα πως τα τοπικά Μ.Μ.Ε. έχουν αυτονομία, υψηλή πολιτικοποίηση, και προβάλουν όλες τις απόψεις όπως οφείλουν. Αποτελούν εξαίρεση από τον κανόνα των αθηνοκεντρικών μέσων» υπογράμμισε.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουνίου 2013 17:10