Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 21:03

Νέα 24 ωρη απεργία των εργαζομένων στο Δήμο Κοζάνης

Οι εργαζόμενοι στο Δήμο Κοζάνης αποφάσισαν να κλιμακώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε ενάντια στην αδιέξοδη οικονομική πολιτική που βιώνει ο κόσμος της εργασίας, οι μισθωτοί, οι συνταξιούχοι,

οι άνεργοι, οι απολυμένοι του ιδιωτικού τομέα και το πλήθος των συναδέλφων μας σε όλους τους φορείς του δημόσιου τομέα.

Ο αγώνας που συνεχίζεται έχει στόχο να καταδείξει το γεγονός ότι δεν αντέχουμε άλλο, έχει στόχο να ενεργοποιήσει όλους όσους έχουν πληγεί και θα πληγούν από τους αυτοσχεδιασμούς της κυβέρνησης, έχει στόχο να αφυπνίσει όλους όσους ακόμα θεωρούν τον εαυτό τους στο απυρόβλητο.

Στον αγώνα αυτό δεν περισσεύει κανείς. Καλούμε όλους όσους θέλουν να ενώσουν τη φωνή τους μαζί μας, να κατέβουν στο δρόμο ενεργοποιώντας και τους δικούς τους ανθρώπους για να δώσουμε μια νέα δυναμική στην προσπάθεια που ξεκίνησε και δεν πρέπει να σβήσει.

Καλούμε τους βουλευτές του Νομού να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να καταψηφίσουν τα σχέδια νόμων που υπαγορεύονται από την τρόικα και αποσκοπούν στην εξαθλίωση του κόσμου της εργασίας και των συνταξιούχων.

Οι εργαζόμενοι και στο Δημόσιο και στον Ιδιωτικό Τομέα με τους αγώνες και την αλληλεγγύη τους θα ανατρέψουν αυτές τις καταστροφικές πολιτικές της κυβέρνησης για την Ελληνική κοινωνία, θα προστατέψουν τα εργασιακά δικαιώματα και θα οικοδομήσουν ένα διαφορετικό μέλλον για τους ίδιους, τη νέα γενιά και γενικότερα τη χώρα.

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΕΝΙΚΗΣ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ

Κοζάνη 10/7/2013

Ο Σύλλογος των Δημοτικών Υπαλλήλων Ν. Κοζάνης μετά από τη γενική συνέλευση, που πραγματοποιήθηκε στις 10/7/2013, με τη συμμετοχή 195 μελών του αποφάσισε τα εξής:

Προκηρύσσει 24ωρη γενική απεργία για την Πέμπτη 11/7/2013, λαμβάνοντας μέριμνα για το προσωπικό επιφυλακής

Διοργάνωση Πανδυτικομακεδονικού συλλαλητηρίου, με την ευρύτερη δυνατή συμμετοχή από φορείς του Δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα αλλά όλων των πολιτών της Δυτικής Μακεδονίας, σε χρόνο που αυτό θα καταστεί εφικτό μετά από τον αναγκαίο συντονισμό

Αποστολή Δελτίου τύπου στα ΜΜΕ και τους βουλευτές του Νομού.

Συγκρότηση επιτροπής αγώνα για την περαιτέρω κλιμάκωση των κινητοποιήσεων

Νέα γενική συνέλευση την Πέμπτη τις 12:00 πμ στο Κοβεντάρειο

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 10 Ιουλίου 2013 21:15