Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 13:11

Με λουκέτο το Δημαρχείο Κοζάνης - Στο πλευρό των εργαζομένων ο Λ. Μαλούτας (βιντεο)

ΟΙ συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι έξω απο το Δημαρχείο Κοζάνης ΟΙ συγκεντρωμένοι εργαζόμενοι έξω απο το Δημαρχείο Κοζάνης

Κλειστό απο σήμερα το Δημαρχείο Κοζάνης. Ο Λάζαρος Μαλούτας ψήφισε στην ΚΕΔΕ μαζί με άλλους δημάρχους την αναστολή  λειτουργίας των υπηρεσιών των δήμων της χώρας έως την Τετάρτη, όποτε ψηφίζεται το πολυνομοσχέδιο, επικυρώνοντας την πρόταση του προέδρού της Κώστα Ασκούνη.

Ανοιχτές θα παραμείνουν στην Κοζάνη μόνο οι προνοιακές δομές των δήμων, με εξαίρεση την Τρίτη, ημέρα γενικής απεργίας που έχουν προκηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Με προσωπικό ασφάλειας θα λειτουργήσουν οι τομείς καθαριότητας. Ο δήμαρχος Κοζάνης βρέθηκε απο νωρίς το πρωϊ έξω απο το κλειδωμένο δημαρχείο και συνομιλούσε μέ εργαζόμενους του Δήμου που κινητοποιούνται ενάντια στην διαθεσιμότητα και τις απολύσεις τόσο των σχολικών φυλάκων όσο και των δημοτικών αστυνόμων.

Οι δήμαρχοι ζητούν να αποσυρθούν οι διατάξεις που προβλέπουν την κατάργηση της δημοτικής αστυνομίας και των σχολικών φυλάκων αλλά και όσες αναφέρονται σε ζητήματα της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 15 Ιουλίου 2013 21:04