Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 11:26

Πολιτιστικές εκδηλώσεις στον Αγ. Αθανάσιο

Την καθιερωμένη ετήσια καλοκαιρινή μουσικοχορευτική εκδήλωση διοργανώνει και φέτος το Σάββατο 31 Αυγούστου 2013 από τις 17.30 μ.μ. το απόγευμα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Αγ. Αθανασίου Κοζάνης.

 

Η φετινή εκδήλωση φέρει τον διακριτό τίτλο «Η γειτονιά μας γιορτάζει μαζί και η εκκλησία της» και έχει σκοπό να βοηθήσει οικονομικά ένα 15χρονο γειτονόπουλο μας, για την αποκατάσταση της υγείας του οποίου απαιτείται μετάβαση στο εξωτερικό.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει την τέλεση στις 17.30 μ.μ το απόγευμα πανηγυρικού εσπερινού μετ΄ αρτοκλασίας στον Ιερό Ναό του Αγ. Αθανασίου τιμώντας την μνήμη του Αγ. Αντωνίου, παρεκκλήσιο του Ιερού Ναού. Αμέσως μετά, οι παρευρισκόμενοι θα κεραστούν από τις κυρίες της γειτονιάς στον προαύλιο χώρο του Ιερού Ναού.

Θα ακολουθήσουν στις 18.45 μ.μ. στο πάρκο του Ιερού Ναού δραστηριότητες για παιδιά, με ζωγραφική 100 μέτρων και θέμα «Η γειτονιά μας, η εκκλησία μας και οι άνθρωποι της» καθώς και μια σειρά άλλων ψυχαγωγικών δραστηριοτήτων.

Στις 20.30 μ.μ. θα ξεκινήσει στο προαύλιο του 13ου Δημοτικού Σχολείου Κοζάνης, δίπλα στον Ναό του Αγ. Αθανασίου, η μουσικοχορευτική βραδιά του Συλλόγου, με παρουσίαση παιδικών χορευτικών τμημάτων (μοντέρνου και παραδοσιακού χορού), επίδειξη πολεμικών τεχνών, παρουσίαση ρούχων από τα τμήματα ραπτικής του Συλλόγου, ενώ την εκδήλωση εμπλουτίζουν έκθεση φωτογραφίας των δραστηριοτήτων του Συλλόγου και πίνακες ζωγραφικής.

Στην μουσικοχορευτική βραδιά, που θα ξεκινήσει στις 21.30 μ.μ συμμετέχουν η γνωστή δημοτική ορχήστρα του Ρέππα και στην ποντιακή λύρα ο ταλαντούχος ημαθιώτης καλλιτέχνης Κώστας Κακουλίδης, οι οποίοι υπόσχονται γλέντι και χορό.

Καλούμε όλους τους γείτονες και τις γειτόνισσες, συνδημότες και συνδημόσισσες να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, αποδεικνύοντας και έμπρακτα την αλληλεγγύη τους, στο 15χρονο γειτονόπουλο η υγεία του οποίου δοκιμάζεται αλλά και να περάσουμε μαζί με τους γείτονες μας λίγες στιγμές ξεγνοιασιάς και γλεντιού.

Θα χαρούμε να σας δούμε

Ο Πρόεδρος και το Διοικητικό Συμβούλιο

Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 24 Αυγούστου 2013 11:38