Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 11:42

ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ: ''Σωματείο φάντασμα η ΕΤΕ ΔΕΗ''

Από την  ανάγνωση κιόλας της πρώτης αράδας «Η ΕΤΕ/ΔΕΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο το παραλήρημα χυδαιότητας, ψεύδους και μισαλλοδοξίας»,

η οποία και αποτελεί περιεχόμενο «ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΥΠΟΥ»  του εν λόγω σωματείου μπορεί εύκολα να καταλάβει κάποιος ότι ... το ανέκδοτό τους θα είναι κρύο.

Το να σε εγκαλεί κάποιος –στη συγκεκριμένη περίπτωση, το να σε εγκαλεί ένα σωματείο ΦΑΝΤΑΣΜΑ καθώς δεν έχει καταφέρει εδώ και μήνες να συγκροτηθεί σε σώμα μετά από μία εκλογική διαδικασία που εγείρει και θέτει ζήτημα Νομιμότητας/Διαφάνειας- ΜΟΝΟ ως κρύο Ανέκδοτο μπορεί να εκληφθεί.

Αντί να εκτίθενται και να προσβάλουν, χωρίς ίχνος κάποιου στοιχείου που να αποδεικνύει τους ελεεινούς ισχυρισμούς τους, ας κάνουν καλύτερα μία προσπάθεια να καλέσουν τα εκλεγμένα μέλη τους και να προχωρήσουν σε συγκρότηση σώματος που είναι το  μόνο που μπορεί να εκδίδει Δελτία Τύπου. Κάθε τι άλλο ουδεμία σχέση έχει με Δελτίο Τύπου αλλά  πολύ απλά αποτελεί ντουφεκιά στον αέρα και αυτές ξέρουν πολύ καλά να τις ρίχνουν.

Για ένα σωματείο όπως ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ που απαρτίζεται από όλες τις παρατάξεις και εκφράζεται από όλες του τις  δυνάμεις σε καθημερινή βάση (θα πρέπει να γνωρίζουν εκεί στην ΕΤΕ/ΔΕΗ ότι αυτό είθισται να συμβαίνει στα σωματεία που υφίστανται και λειτουργούν επί της ουσίας) είναι πολύ δύσκολο να γίνει αντιληπτό το πώς ένα ανακοινωθέν όπως αυτό της ΕΤΕΔΕΗ μπαίνει στη διαδικασία να υποστηρίξει και να υιοθετήσει τις θέσεις της Αγωνιστικής Συνεργασίας. Αν προσδοκούσαν με το σχετικό τους «Δελτίο» να κάνουν έναν άνοιγμα προς το ΚΚΕ, το καλύτερο θα ήταν να το έλεγαν στα ίσα. Θα ήταν πιο ντόμπρο.

Σε ότι έχει να κάνει με την «υπόδειξή» τους προς τον ΣΠΑΡΤΑΚΟ, να καταγγείλει τη συμπεριφορά του μέλους του στον Θησαυρό Δράμας, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κατά τη διαδικασία εγγραφής μέλους στο Σωματείο μας, δε ζητούμε από τον ενδιαφερόμενο να προσκομίσει πιστοποιητικό φρονημάτων. Δεν ακολουθούμε λοιπόν, όλοι την ίδια τακτική και πολιτική. Μην μπερδεύεστε.

Ο ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ αποτελείται από τις χιλιάδες των εργαζόμενων που εκπροσωπεί και από τα συνδικαλιστικά του στελέχη με τα οποία έχει άψογη συνεργασία ενώ υπάρχει με όλους αμοιβαία εμπιστοσύνη και αδιάλειπτη συνεργασία.

Αν κάποια στιγμή καταφέρετε να αποτελέσετε ένα σωματείο που θα λειτουργεί με νομίμως εκλεγμένα στελέχη, ίσως και να έχετε την πολυτέλεια να καταλάβετε. Μέχρι τότε εμείς θα αρκεστούμε να σας κάνουμε τη χάρη να γελάμε με τα ανέκδοτά σας, όσο κρύα και αν είναι.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 11 Σεπτεμβρίου 2013 11:52