Επικοινωνία

Μπορείτε να στείλετε το κείμενο σας στο info@vetonews.gr & veto910@otenet.gr. Τηλ. 6947323650 ΓΕΜΗ 165070036000 On Line Media 14499

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 12:38

Κατάληψη της γέφυρας Σερβίων απο εργαζόμενους και ιδιοκτήτες φορτηγών για την ΛΑΡΚΟ

Η Ευγενία Ουζουνίδου (ΣΥΡΙΖΑ)και η Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ στην κινητοποίηση τωνεργαζομένων της ΛΑΡΚΟ . Φωτογραφίες  Χρήστος Μπλέτσος Η Ευγενία Ουζουνίδου (ΣΥΡΙΖΑ)και η Ραχήλ Μακρή των ΑΝ.ΕΛ στην κινητοποίηση τωνεργαζομένων της ΛΑΡΚΟ . Φωτογραφίες Χρήστος Μπλέτσος

Σε συμβολική κατάληψη και κλείσιμο της γέφυρας Σερβίων προχώρησαν εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ που διαμαρτύρονται για τα σχέδια διάλυσης και κλεισίματος της εταιρείας.

Στη γέφυρα έχουν συγκεντρωθεί εργαζόμενοι με δεκάδες οχήματα καθώς και δυνάμεις της Τροχαίας, ενώ στην κινητοποίηση το "παρών" έδωσαν ακόμη βουλευτές της περιοχής και εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.

Σε ανακοίνωσή τους, οι εργαζόμενοι κάνουν λόγο για ξεπούλημα της περιουσίας του ελληνικού λαού και υπογραμμίζουν το κόστος που θα επέλθει στην ελληνική κοινωνία από την έξοδο πλήθους ανθρώπων στην ανεργία. Παρουσία στις κινητοποιήσεις των εργαζομένων κα ιτων ιδιοκτητών φορτηγών αυτοκινήτων ποιυ μεταφέρουν τον λιγνίτη στην Λάρκο έδωσαν η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ευγενια Ουζουνίδου και η βουλευτής των ΑΝ.ΕΛ Ραχήλ Μακρή.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 12:51